updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: El líder continua amb pas ferm i guanya a Girona

El Granollers C va superar la defensa gironina Foto: HandbolGEiEG El Granollers C va superar la defensa gironina

Pocs canvis en la 24a jornada, on les sorpreses va ser l'ajornament del partit de la jornada i la contundent victòria del cuer.

El partit de la jornada va ser ajornat:
Terrassa (3r) - Les Franqueses (6è)

No es va jugar el partit que va ser "suspès per la pluja". No tenim més dades que les que dóna la web federativa.

Cardedeu 40-22 Sant Andreu de la Barca

L’equip vallesà va passar per sobre d'un equip que està enfonsat i porta 9 partits sense guanyar. Per a l'equip local significa un pas més cap a Lliga.

GEiEG 24-30 Granollers C

El líder està en situació molt còmoda a dalt de tot de la taula, i pot jugar més tranquil que un equip local que necessita sumar per refer una mica la seva situació, força malmesa en les darreres jornades (només 5 punts dels 18 últims), tot i que fa dues jornades van trencar la ratxa d'imbatibilitat de La Roca B.

Banyoles B 22-22 La Roca B

El duel de filials va ser de defenses i va acabar amb un just repartiment de punts que deixa els roquerols en 5è lloc i els banyolins en el penúltim, força enfonsats en zona de descens.

Sant Cugat B 29-26 Garbí

L’equip més golejador va poder amb el segon equip menys golejat i dóna un pas important cap a la salvació, que, de fet, ja tenen si només baixen els quatre equips "normals" i no hi ha descensos compensats. És la quarta victòria consecutiva dels santcugatencs.

Aula 21-24 Molins de Rei

L’equip barceloní ja encadena sis derrotes seguides i continua fregant la zona de descens, on no cau ja que els que té per sota van perdre. L'equip molinenc ja porta quatre partits sense perdre acostant-se molt a la permanència.

L'equip barceloní va començar bé, però va veure com l'equip visitant, molt fort en defensa, li remuntava a la segona part.

Vilamajor 25-24 Esplugues B

Va ser un bon partit entre aquests dos equips que la temporada passada estaven a Lliga i en el qual els vilamajorins van trencar una mala ratxa de tres partits sense guanyar i van obtenir dos punts importants que els mantenen en la lluita per l'ascens.

La Garriga 43-32 Bordils C

L’equip garriguenc ja condemnat al descens va fer tota una exhibició ofensiva davant un equip bordilenc que va fer un partit molt fluix i queda en zona de descens, però mantenint la seva diferència respecte als cinc que el precedeixen, que també van perdre.

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes