updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Últimes places a la Mediterranean Handball Cup!

  • Escrit per QL Sport
Foto: Cedida Foto: Cedida

El torneig Mediterranean Handball Cup que se celebra a les localitats de Gandia i Oliva ja compta amb les seves darreres places a les diferents categories en competició. Hi podran competir alevins, infantils, cadets i juvenils, tant en masculí com en femení.

Aquest esdeveniment organitzat per QL SPORT compta no només amb equips nacionals, sinó que també podrem veure sobre les pistes equips internacionals que han decidit mesurar les forces en aquest torneig amb altres equips de nivell.

La competició se celebrarà del 6 al 9 d'abril de 2023 i es desenvoluparà a través d'una fase de grups en format lligueta a la que seguirà una fase de creuaments. Tots podran vibrar amb els seus partits programats, amb la garantia d'un mínim de quatre partits per equip.

Més de 80 equips gaudiran de l'handbol disputant-se la victòria, a banda de poder allotjar-se en hotels a peu de platja o, si busquen alguna cosa una mica més econòmica, al Col·legi San José de la muntanya, una altra de les opcions que ofereix l'empresa organitzadora QL SPORT.

Vídeo promocional de la Mediterranean Handball Cup 2023

El preu del torneig és a partir de 205€ depenent de l'opció d'allotjament i els esportistes compten amb tot inclòs des que arriben al torneig fins al final. Tant és així que no només inclou pensió completa i transport des dels allotjaments a les pistes de joc, també es disposarà d'atenció primària en pistes amb personal sanitari i servei de fisioteràpia per a tots els esportistes que ho desitgin.

El torneig, comptarà amb una APP pròpia per a aquells que vulguin seguir-la i també amb retransmissions en directe al canal de Twitch de QL SPORT.

Si algun aficionat o familiar no es vol perdre aquesta experiència també podeu reservar el vostre allotjament a través del web www.qlsport.es a la pestanya allotjaments aficions amb descomptes especials.

Tota aquesta situació esportiva estarà emmarcada a les localitats de Gandia i Oliva, localitzacions perfectes per al gaudi cultural i de platja.

Entrevistes