updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

2-G: Gran inici de Catalunya a l'Estatal de Seleccions

  • Escrit per FC Handbol / CatH
La SCCF ha derrotat a Euskadi Foto: FC Handbol La SCCF ha derrotat a Euskadi

Aquest dilluns es va disputar la primera jornada del Campionat Estatal de Seleccions, amb ple de les sis seleccions catalanes.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que organitza la Federació Catalana d’Handbol, s’ha iniciat aquest 2 de gener a terres catalanes. Blanes, Lloret, Calella i Malgrat han obert la competició que portarà a viure fins a 311 partits fins al proper 7 de gener, dia en què s’afegiran les seus de Mataró, Tordera i Palafolls pels acollir alguns dels darrers partits de la competició.

En la primera jornada, les sis Seleccions Catalanes han guanyat tots els seus partits. La Selecció Catalana Infantil Masculina, d’Eduard Berta, ha derrotat a Astúries per 29 a 18 després que al descans ja guanyava per 15 a 9. En la segona jornada, la SCIM jugarà contra Andalusia.

La Selecció Catalana Cadet Femenina, de Dolo Martín, ha guanyat a Euskadi en el seu debut per 31 a 22. Al descans les catalanes guanyaven per 19-15, diferencia que han ampliat durant la segona meitat. Després d’aquesta primera victòria, la SCCF jugarà el seu segon partit contra Astúries.

La Selecció Catalana Juvenil Femenina ha derrotat a Castella la Manxa en el seu primer partit. La selecció que entrena Josep Ibáñez ha patit per sumar el primer triomf ja que s’ha vist amb un marcador en contra molt aviat (1-8 en el minut 20), però poc a poc les catalanes han anat capgirant la situació i amb un gran parcial a l’inici de la segona part ja s’han posat per davant. Fins al final han pogut mantenir les diferències i al han acabat guanyat per 24 a 20. Ara la SCJF jugarà contra Andalusia en el segon partit del seu grup. 

La Selecció Catalana Infantil Femenina ha guanyat (23-28) a la de València en el seu debut al Campionat d’Espanya. Les catalanes, entrenades per Pol Ibáñez, han sentenciat el partit a la primera part quan al descans ja guanyaven per 8 a 17. A destacar els 10 gols marcats per la Júlia Nuez. En el segon partit de la competició, la SCIF jugarà contra Aragó.

La Selecció Catalana Cadet Masculina de Toni Gelabert ha tingut el partit més ajustat de totes les seleccions catalanes. En un duel disputat de frec a frec amb Andalusia finalment els catalans s’han imposat per 35 a 32 gràcies a una molt bona segona meitat. Ara, la SCCM s’enfrontarà amb València en la segona jornada del Campionat.

I la Selecció Catalana Juvenil Masculina ha sumat també el primer triomf del Campionat en derrotar, molt clarament, a Euskadi per 30 a 16. Una clara diferència que denota la superioritat catalana que al descans dominava per 14 a 9. El català Roger Manzano ha estat el gran protagonista del partit sent l’autor d’11 gols. En la segona jornada, la SCJM jugarà contra València. 

Notícia / Federació Catalana d'Handbol

- Tota la informació sobre el campionat a www.cesabm2017.cat

Aquí teniu els GRUPS DE COMPETICIÓ:

Campeonato de España Juvenil Masculino / Copa de España Juvenil Masculino

Campeonato de España Juvenil Femenino / Copa de España Juvenil Femenino

Campeonato de España Cadete Masculino / Copa de España Cadete Masculino

Campeonato de España Cadete FemeninoCopa de España Cadete Femenino

Campeonato de España Infantil Masculino / Copa de España Infantil Masculino

Campeonato de España Infantil Femenino / Copa de España Infantil Femenino

Entrevistes