updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Handbol i molt més es la fórmula de la Tortosa Handball Cup 2022

  • Escrit per QL Sport

Durant els dies de Setmana Santa del 14 al 17 d'abril Tortosa esdevindrà l'epicentre de l'handbol de formació.

Un torneig que s'organitza esportivament des de la categoria Aleví a Juvenil, tant femenina com masculina, i serà arbitrada per la Federació Catalana d'Handbol (FCH), la qual prestarà la seva col·laboració a aquest esdeveniment.

Des que es va crear aquest torneig, un dels objectius marcats per l'organització, va ser poder arribar a tota l'handbol. Per això, aquesta visió va suposar la creació de dues divisions competitives:

  • Divisió Or: Destinada als equips que competeixen al màxim nivell al seu territori i necessiten preparar els seus compromisos posteriors de fases finals.
  • Divisió Plata: Enfocada a la resta d'equips i adaptada a cada nivell competitiu.

Aquesta competició tindrà lloc a més de 8 pavellons de joc que permetran a tots els esportistes i acompanyants gaudir al màxim del nostre esport.

Dues modalitats d'allotjament


Per al descans dels jugadors, l'organització ha disposat dues modalitats d'allotjament: una en un complex residencial i l'altra en un Hotel Resort perquè els equips participants escullin on volen passar aquests dies de Setmana Santa. Les dues opcions comptaran amb un règim de pensió completa i menús adaptats per a esportistes atenent tota mena d'al·lèrgens i intoleràncies.

Més que handbol

I com que tot no podia ser handbol, aquest torneig té a la seva agenda una Gala que, des de l'organització, asseguren que us sorprendrà, "sent un moment màgic per al record".

I com a colofó ​​a aquesta experiència esportiva, la #THC22 ofereix l'opció PortAventura Experience. Un dia a PortAventura per a tot l'equip! Aquesta opció triada per més del 82% dels clubs assistents és el punt final perfecte per acomiadar l'experiència. Diversió assegurada al millor parc temàtic d'Europa!

Tot això no seria possible sense l'organització de QLSPORT que ens assegura per a tranquil·litat de tots els esportistes i les seves famílies una ASSEGURANÇA COVID unida al seu protocol d'actuació per fer de la THC2022 un torneig segur.

Les places ja escassegen a causa de la gran acollida que ha tingut aquest esdeveniment entre els clubs. Podeu anar veient els anuncis de diferents clubs confirmats a través de les xarxes socials de la Tortosa HC (@tortosahc a twitter i @tortosahbc a instagram).

Podeu accedir a tota la informació en el dossier de l'esdeveniment, així com a tots els serveis inclosos a l'esdeveniment més il·lusionant de l'handbol estatal aquí :
www.qlsport.es/thc

Entrevistes