updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de les Lligues Catalanes de Base (20 i 21 octubre)

Prèvia de les Lligues Catalanes de Base (20 i 21 octubre) Foto: OAR GRÀCIA SABADELL

Anem a repassar el que donarà de sí el cap de setmana del 20 i 21 d'octubre de les Lligues Catalanes de Base, infantil, cadet i juvenil. Destaquen els interessants i igualats partits sobretot a les categories masculines.

Lligues Catalanes Masculines de Base

Juvenil masculí

Destaca al grup A el Salt - Sant Joan Despí, entre el 1r i el 3r classificats (19:30 hores de dissabte), i al grup B el FC Barcelona - UE Sarrià, entre els dos primers classificats, el diumenge a les 12 hores.

Cadet masculí

Al grup A destaca el Bordils (3r) - FC Barcelona (2n), que es juga el dissabte a les 10:30 hores, i al grup B el BM Granollers - Fundació FC Barcelona, entre el dos primers classificats, que serà a les 16 hores del dissabte.

RESULTATS ACTUALITZATS: Bordils 23 - 31 FC Barcelona

Infantil masculí

Al grup A destaca el Granollers - FC Barcelona, també a les 16 hores de dissabte, i al grup B el Sant Martí Voramar - Sarrià, el dissabte a les 16:15 hores.

Lligues Catalanes Femenines de Base

Juvenil femení

Arriba la 5a jornada en la que els quatre grans favorits (Amposta, Granollers, La Roca i Castelldefels) tenen partits relativament assequibles: Granollers - Vendrell; Castelldefels - OAR Gràcia; Gavà - La Roca i Amposta - Igualada.

Els altres dos partits es presenten més igualats. El Sant Joan Despí rep el Sant Quirze, mentre que el Vilanova el Joventut Mataró, i intentaran aconseguir els seus primers punts contra dos equips que compten només amb una victòria.

Cadet femení

El partit més destacat és l'OAR Gràcia - Les Franqueses, el dissabte a les 11:30 hores, entre dos dels tres equips que han guanyat els dos partits disputats.

RESULTATS ACTUALITZATS: OAR Gràcia 35 - 26 Les Franqueses

Infantil femení

Curiosament destaca el mateix partit que en cadets entre OAR Gràcia - Les Franqueses, que es jugarà el dissabte a les 16:30 hores, i també entre dos dels tres equips que han guanyat els dos partits jugats.

Podeu consultar les classificacions al web de la Federació Catalana d'Handbol
i si voleu comentar a través de twitter amb l'etiqueta #handbolbase

Entrevistes