updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Cap de setmana llarg farcit de partits d'Handbol Base

Aquest llarg cap de setmana motivat per la festa d'aquest divendres 12 d'octubre, hi ha moltíssims partits de base inclús amb dues jornades en les Lligues Catalanes Juvenils. Fem un breu repàs d'alguns dels partits més destacats que ens esperen.

Lligues Catalanes de Base masculines

Juvenil masculí
De la 2a Jornada, destaca al grup A el Granollers - Sant Joan Despí a les 9:30 hores del divendres dia 12, i sobretot al Grup B el derbi Sarrià - Bordils a les 12:30 hores del divendres dia 12.

De la 3a Jornada, la del cap de setmana, al Grup B hi ha un interessant Sarrià - Carles Vallbona el diumenge a les 11h.

Cadet masculí
Destaca el FC Barcelona - La Roca al grup 1 i el Sant Esteve Sesrovires - Granollers al grup 2 a les 16 hores del dissabte dia 13.

Infantil masculí
Destaquen el Gavà - Joventut Mataró al grup 1 i el Salle Montcada - La Roca el dissabte a les 11:30 hores al grup 2.

Lligues Catalanes de Base Femenines

Juvenil femení
La tercera jornada ens porta un gran partit que es juga el divendres a les 12 hores: Castelldefels - La Roca. Són dos dels grans favorits al títol.

De la quarta jornada, la del cap de setmana, destaquen el BM La Roca - OAR Gràcia (dissabte a les 16h) i sobretot l'Amposta - Castelldefels que es jugarà dissabte al vespre (20:30h),

Cadet femení
Destaquen els partits Granollers- Sant Joan Despí el dissabte a les 12 hores i Vendrell - OAR Gràcia també el dissabte a les 13 hores

Infantil femení
Destaca el partit Les Franqueses - Sant Joan Despí el dissabte a les 12 hores.

Entrevistes