updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran matinal a Igualada amb el VII Handbol Gespa

  • Escrit per CH IGUALADA

El passat dissabte, 6 d’octubre, el Club Handbol Igualada va organitzar la VIIa edició de l’Handbol Gespa a l’Estadi Atlètic. Aquesta activitat esportiva està dirigida a la quitxalla de primària de les escoles de la comarca. Enguany vam comptar amb la presència de les escoles Castell d’Òdena, Garcia Fosas, Escola de l’Ateneu, Escola Mowgli, Monalco, Montbou i representants de l’escola d’handbol del propi Club Handbol Igualada. La VIIa  edició assoleix el rècord de participació amb la participació de 30 equips.

Amb un dia calorós, aquests alumnes de les escoles igualadines, van passar una bona matinal d’esport i diversió. Els diferents partits masculins i femenins van començar a un quart d’onze del matí i la jornada d’handbol es va donar per acabada al voltant de la una del migdia. Per a la majoria dels infants que van participar en aquesta matinal, la jornada va servir per passar-s’ho bé i, en la majoria de casos, conèixer un nou esport.  D’altra banda, per molt d’ells va ser un retrobament “esportiu” abans del inici dels Jocs Escolars.

Agraïm la col·laboració de tota la gent i de totes les entitats que fan possible poder organitzar esdeveniments com aquest per tal que els infants de la nostra comarca gaudeixin, apreciïn i aprenguin amb l’esport.

Fins l’any que bé a tots!


Si sou de la zona, i voleu aprendre a jugar handbol, l'Handbol Igualada t'espera TOTS ELS DIVENDRES DE 2/4 de 6 a 3/4 DE 7.
Per a Totes les edats (al polivalent de les Comes)
www.handboligualada.com | club@handboligualada.com | 659260394

Entrevistes