updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Catalunya i València dominen el medaller del CESA 2019

Catalunya i València dominen el medaller del CESA 2019 Fotos: RFEBM

Les seleccions de la Federació Catalana i Valenciana han estat les grans vencedores a nivell esportiu del Campionat de Seleccions Autonòmiques 2019 que s'ha disputat a Valladolid.

Com cada principi d'any la gran cita anual de l'handbol base estatal ha reunit, aquest cop a Valladolid, totes les seleccions territorials de categories infantil. cadet i juvenil. Després que la temporada passada el domini de les seleccions catalanes fos aclaparador (5 ors i 1 plata) aquest cop el protagonisme ha estat compartit amb les seleccions valencianes.

Catalunya ha estat la guanyadora del medaller pel valor dels seus 3 ors aconseguits, però la de la Comunitat Valenciana ha estat la delegació que s'ha penjat més medalles amb 1 or i 3 plates

A banda de les tres medalles d'or (infantil masculí, cadet femení i juvenil masculí), cal destacar que Catalunya ja aconseguit dos quarts llocs (infantil femení i juvenil femení) i un setè (cadet masculí). Per la seva banda, les seleccions valencianes que no han pujat al podi han acabat en quarta i cinquena posició (infantil masculí i cadet femení).

Palmarès del CESA 2019

JUVENIL FEMENÍ

CAMPIÓ: València
Plata: Navarra
Bronze: Astúries

JUVENIL MASCULÍ

CAMPIÓ: Catalunya
Plata: València
Bronze: Madrid

CADET FEMENÍ

CAMPIÓ: Catalunya
Plata: Galícia
Bronze: Madrid

CADET MASCULÍ

CAMPIÓ: Castella i Lleó
Plata: València
Bronze: Galícia

INFANTIL FEMENÍ

CAMPIÓ: Navarra
Plata: València
Bronze: Castella la Manxa

INFANTIL MASCULÍ

CAMPIÓ: Catalunya
Plata: Astúries
Bronze: Madrid

Entrevistes