updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Un equip del BM Granollers guanya el segon Torneig de l'Amistat al Senegal

  • Escrit per BMGranollers.cat

El Club BM Granollers fa un pas endavant en matèria de cooperació internacional amb la participació al Torneig de l'Amistat de Kédougou (Senegal).

Un grup de 8 jugadores de cadets i juvenils de la base del Club BM Granollers van participar entre el 26 i el 31 de desembre en la segona edició del Torneig de l'Amistat de la regió senegalesa de Kédougou.

El viatge de les jugadores, que van guanyar el torneig i aporten al club el primer trofeu africà de la història del club, ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers, estretament vinculat a Kédougou, tenint en compte l'àmplia comunitat de persones d'aquesta regió que resideixen a Granollers.

Tot i que és la primera vegada que el torneig compta amb la participació d'un equip de la base, aquest no és el primer contacte del Club BM Granollers amb aquest torneig. En la primera edició, celebrada l'abril del 2017, hi va viatjar una delegació del club per a aportar experiència en matèria d'organització d'esdeveniments esportius com la Granollers Cup.

Des del club vallesà s'assegura que de ben segur no serà l'última participació en matèria de cooperació internacional. Tenint en compte la bona experiència del torneig, el Club es mostra disposat a seguir aportant la seva experiència en el foment de la pràctica esportiva en aquesta zona del país i a seguir en estret contacte amb l'handbol senegalès.

Entrevistes