updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença la Granollers Cup 2012 amb més participació

  • Escrit per CATH / BMGRANOLLERS.cat

Aquest dimecres comença la catorzena edició de la Granollers Cup, el torneig internacional de base del BM Granollers que demostra un any més estar més que consolidat. La notícia és que enguany ha tingut un nou increment respecte a les anteriors edicions. Fins a 255 equips i 3.250 jugadors seran el proper dia 27 de juny a la capital vallesana per començar la XIV edició de la Granollers Cup.

Aquesta tarda es viurà l'acte inaugural de la XIV edició de la Granollers Cup 2012.  El punt de trobada serà a la plaça de la Porxada de Granollers. Serà el punt de partida de la tradicional desfilada fins el Palau d’Esports. Una celebració que gaudirà del colofó final amb el partit entre la selecció espanyola juvenil i la selecció de Corea. Un enfrontament que no us podeu perdre on es podrà gaudir del millor handbol més internacional.


La Granollers Cup més nombrosa
Finalment seran disset els països que conformen el quadrant de l’edició d’enguany. La representació més nombrosa, a banda de la catalana i espanyola, és la de Noruega amb un total de 31 equips participants. El segueix Suècia amb quatre equips i Canadà amb dos. Alemanya, Argentina, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bòsnia, Camerun, Corea, Eslovènia, Illes Feroe, Islàndia, Portugal, Rússia i Txèquia completen els països participants.

En categoria masculina hi participen 30 equips alevins, 48 cadets, 48 infantils, 32 juvenils i 7 júniors. En categoria femenina hi participen 48 cadets, 24 infantils, 16 juvenils i 4 júniors.


Novetats
Una de les novetats d'enguany és que degut a l’increment de participants, per primera vegada es disputaran alguns partits al pavelló municipal del Carrer Girona de Granollers, instal·lació dedicada habitualment al bàsquet.

- Web de la GRANOLLERS CUP 2012

Entrevistes