updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Es presenta la Granollers Cup amb més participació

Aquest dilluns es va presentar la catorzena edició de la Granollers Cup, el torneig internacional de base del BM Granollers que demostra un any més estar més que consolidat. La notícia és que enguany ha tingut un nou increment respecte a les anteriors edicions. Fins a 255 equips i 3.250 jugadors seran el proper dia 27 de juny a la capital vallesana per començar la XIV edició de la Granollers Cup.

A l’acte de presentació de l’edició del 2012, que es va celebrar a la Sala de Plens de l’ajuntament de Granollers, hi van ser l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, el coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga, i evidentment el president del BM Granollers, Josep Pujadas que va presentar les novetats d’enguany.

El més destacat que es va donar a conèixer és que degut a l’increment de participants, per primera vegada es disputaran alguns partits al pavelló municipal del Carrer Girona de Granollers, instal·lació dedicada habitualment al bàsquet.

- Web de la GRANOLLERS CUP 2012

Entrevistes