updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Es viu una emocionant VIIa Diada d'Handbol Base a Igualada

  • Escrit per CH Igualada

Si alguna sensació varen poder tenir els aficionats que el diumenge al matí es van apropar al pavelló de "Les Comes", per assistir a la VIIa Diada d'Handbol Base, aquesta va ser l'emoció de tots i cadascun dels partits d’handbol que es van disputar en el marc de la Setmana de l'Esport d'Igualada.

Més de vint equips i gairebé dos-cents participants van viure una gran matinal esportiva, on a part de la competició esportiva, tots els espectadors varen poder gaudir d'una matinal de germanor i alegria al comprovar que seguim treballant per transmetre els valors com l'esforç i el treball en equip.

En la vessant competitiva, destacar la triple victòria que va aconseguir l'Escola Mowgli en les categories aleví femení, benjamí masculí i benjamí femení. En categoria aleví masculí va guanyar l'Emili Vallès. Enguany com a novetat, es destacava l'esportista més destacat de cada categoria. En aleví masculí, va ser Nil Subirana (E. Vallès) i en femení l'Anna Fernández (Mowgli). En benjamí masculí Genís Parras (Mowgli) i en femení Laura Montes (Mowgli).

Des del Club Handbol Igualada volem agrair la participació de totes les escoles a la trobada, als monitors, als coordinadors i als pares. També agrair el suport del Consell Esportiu, el Patronat Municipal d'Esports d'Igualada i la Federació Catalana d'handbol.

Entrevistes