updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Aquest diumenge es disputa la XV Trobada de minihandbol a Granollers

  • Escrit per BMG / CATH
Aquest diumenge es disputa la XV Trobada de minihandbol a Granollers Foto: Xavier Solanas | bmgranollers

Aquest diumenge se celebrarà la quinzena edició del Mini-handbol a Granollers.

En l'edició de l'any passat es van reunir més de 500 nens i nenes repartits en més de 40 equips d'arreu de Catalunya. Al llarg de set hores els més petits van poder gaudir de l'handbol: l'objectiu del torneig és que aquests nens tinguin el seu primer contacte en tornejos amb eliminatòries, fase final i premis als campions i sotscampions. Sempre primant el joc net, l'esportivitat entre els equips i la promoció de l'handbol base. 

Els partits es jugaran entre el Recinte del Palau d’Esports de Granollers, on hi haurà 11 pistes, el Pavelló del Tub, on n’hi haurà 3 més i el Pavelló de Can Bassa, on n’hi haurà 2. Els primers partits començaran a les 9 del matí i s’allargaran fins als voltants de les 16 hores. Els partits es jugaran pel sistema de 3 parts de 8 minuts cada una. En aquesta quinzena edició hi participaran més 50 equips. 

L'organització destaca que ara per ara la previsió del temps és totalment favorable. No obstant això, si a darrera hora s’hagués de plantejar un Pla B, des de la organització faran arribar les noves directrius del torneig. Com en totes les darreres ocasions, esperem gaudir d'una jornada festiva on l'handbol, l'esport de la ciutat, sigui el màxim protagonista entre els més petits. Pots consultar al web del torneig i seguir la jornada en directe a través del twitter @bmgranollers.

Entrevistes