updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Èxit total de la VI Diada de l'Handbol Femení a Sant Feliu

  • Escrit per FCHandbol
Sant Feliu va omplir-se d'handbol Foto: FC Handbol Sant Feliu va omplir-se d'handbol

Sant Feliu de Llobregat, i més concretament el Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin, va ser la seu de l’exitosa Diada de l’Handbol Femení català, que enguany arribava a la seva sisena edició. L’actual Ciutat HandboliCat va viure la gran festa de l’handbol femení català, organitzada pel Club Handbol Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat i per la Federació Catalana d’Handbol.

Aquesta sisena Diada va començar amb la celebració de la Trobada HandboliCat Femenina que es va desenvolupar durant tot el matí i les primeres hores de la tarda. Prop de quaranta equips van gaudir de l’handbol omplint les 6 pistes habilitades al Pavelló Esportiu i les pistes exteriors, juntament amb la zona lúdica d’inflables, que tot plegat feia que es respirés una gran festa de l'handbol femení de les més petites.

A mig matí, i fins el mig dia, va tenir lloc l’activitat dels grups de Tecnificació Infantil Femenina, que van realitzar un petit entrenament i un seguit de triangulars amb la participació de prop d’un centenar de jugadores.

A la tarda partits internacionals

A la tarda va arribar el torn dels dos partits internacionals que posarien un espectacular punt i final a la Diada. El primer partit va enfrontar al grups de tecnificació de  Catalunya, el CATH, i al noruec del TELEMARK. En un partit molt vistós i amb un gran ritme de joc, les catalanes es van fer amb la victòria final, superant al conjunt noruec, per cinc gols de diferència, 36 a 31.

Al segon, i darrer partit, una Selecció Catalana Absoluta molt jove, plena de jugadores juniors i juvenils, s’enfrontava al potent TELEMARK TOPPIDRETTSGYMNAS, també de noruega. Aquesta vegada, la victòria final va ser pel conjunt noruec, per només un gol de diferencia, 28 a 29. Les catalanes, tot i ser un conjunt molt jove, va oferir un gran joc i un gran esperit de lluita que va fer que no donés mai el partit per perdut arribant al final amb opcions d’empatar el partit. 

D’aquesta manera va finalitzar la gran festa, d’enguany, de l’handbol femení català, tot desitjant que les properes edicions segueixin amb el mateix èxit i la mateixa gran resposta, que en les edicions realitzades fins el moment.

- Galeria de Fotos de la Diada (FC Handbol)

Entrevistes