updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Sant Feliu acull aquest diumenge la VI Diada Handbol femení

  • Escrit per FCHandbol/CATH
El bonic pavelló Andrei Xepkin acollirà aquesta jornada esportiva i festiva Foto: Arxiu El bonic pavelló Andrei Xepkin acollirà aquesta jornada esportiva i festiva

Aquest diumenge 13 de març, Sant Feliu de Llobregat –ciutat Handbolicat 2016– serà el centre de l'Handbol Femení català.

El Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin de Sant Feliu de Llobregat acollirà la VI Diada de l’Handbol Femení Català, on, un any més, es seguirà mostrant el bon estat de salut de l’handbol femení a casa nostra. Lp'edició d’enguany, organitzada pel Club Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat i la Federació Catalana d’Handbol, i que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Barcelona, aplegarà diferents activitats, que es realitzaran a les 6 pistes de joc, a la zona de inflables i les zones d’entrenament pels grups de tecnificació.
 
En aquesta sisena edició, podrem gaudir de la Trobada HandboliCat Femenina, que es durà a terme des de les 9.30 a les 17.30 hores. Durant el matí també és realitzaran els entrenaments dels grups de Tecnificació de la FCH i serà a la tarda quan gaudirem dels partits, internacionals, de les Seleccions Catalanes. En primer lloc el grup del CATH s’enfrontarà al Telemark noruec, mentre que la Selecció Catalana Absoluta-Júnior s’enfrontarà, al també conjunt noruec, del Telemark Toppidrettsgymnas.

Programa de la VI Diada de l'Handbol Femení

- CLICA AQUÍ PER CONSULTAR EL CALENDARI DE TOTA LA DIADA -

09.30 h. TROBADA Handbolicat Femenina

11.30 h. Partit Prebenjamí:
CH Sant Llorenç Sant Feliu Llobregat – CH Ascó Escola Lluís Viñas

12.30 h. Activitat Tecnificació Infantil (nascudes 2003)

14.15 h. Activitat Tecnificació Infantil (nascudes 2002)

18.00 h. Partit internacional de centres de tecnificació
CATALUNYA – TELEMARK (Noruega)

19.45 h. Partit internacional absolut-júnior
CATALUNYA – TELEMARK TOPPIDRETTSGYMNAS (Noruega) 

- Consulta la Convocatòria de la SCAF

DURANT TOT EL DIA: Zona amb inflables, espai fotogràfic, taller de dibuix, sortejos...

Entrevistes