updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Intensa i Special jornada per l'Handbol igualadí

  • Escrit per CH IGUALADA / CATH

Des d'Igualada ens arriba una notícia que ens fa molta il·lusió, com és la doble jornada dels equips del projecte Igualada Special Handbol. Un projecte que tira endavant gràcies al suport de patrocinadors, del Club Handbol Igualada i els seus entrenadors, però sobretot gràcies al gran entusiasme dels seus protagonistes.

Aquesta jornada va ser molt intensa pels dos equips del Club Handbol Igualada Special SAI Computers que van jugar, per una banda el dissabte al matí en la seva 4a jornada de Lliga Catalana l’equip de la FAP al poliesportiu de les Comes i que s’enfrontaven a l’equip dels Dragon de Barcelona. L’equip d’APINAS va jugar diumenge al matí al pavelló Montaqua de la localitat veïna de Montbui.

Destacar la bona actuació dels dos equips que aquest any 2012 encara no havien jugat cap partit. Una vegada més ens han demostrat la gran millora en el seu joc i el gran treball que cada semana amb molt esforç i entusiasme aprenen en els entrenaments i que cada vegada més, damunt el terreny de joc, fan gaudir d’uns bons minuts d’handbol a entrenadors, familiars i amics. Cada partit per tots ells és una final, marcar un gol és la máxima i sortir a la pista amb els companys és el millor reconeixement.

Els entrenadors estan molt satisfets pel bon joc dels seus jugadors i pels bons resultats aconseguits. Des d’aquí, per ells també, el reconeixement per la seva tasca. Agrair també a les noies de l’infantil femení per col·laborar amb nosaltres i dedicar-nos el seu temps, generositat i les instal·lacions. Com no, agrair a SAI Computers per ser patrocinador del projecte Special Handbol tot fent-lo possible .

Emocionant partit

CHI FAP-Sai Computers 6 – Dragons ACELL “B” 9             

El bon temps acompanyava en aquest esperat dia de carnaval, els jugadors de l’ Igualada afrontaven amb il·lusió un nou partit en les seves agendes, en aquest cas contra l’equip B de l’ACELL, els Dragons. La primera part va ser magnifica per als dos equips, que van arribar al descansa igualats a 4.
La segona part va començar desigual per l'equip local, que va desaprofitar moltes oportunitats Peró el cansament va provocar que l'equip visitant s’avancés al marcador, acabant el partit amb 3 gols de diferència.
Per l’Igualada-Sai Computers, dirigits per Edu Jounou, van jugar: Imanol Pérez a la portería, Alba Nieto (1), Paloma Boix (5), Manel Cañete, Aleix Garriga, Carles Torra i Quim Bertran.

Victòria a Montbui

H Montbui 17 – CHI APINAS-SAI Computers 21L’equip de l’Escola Àuria s’enfrontava a l’equip femení de l’handbol Montbui en la seva trobada mensual. Els jugadors estaven molt motivats i amb ganes de jugar un bon partit després de moltes setmanes d’entrenaments i treball. El partit es va mantenir molt ajustat en tot moment i cap dels dos equips s’escapava en el marcador alternant les curtes avantatges en l’electrònic. S’arribava a la mitja part amb un 7 a 9 a favor dels igualadins.
El fet d’acabar guanyant la primera part va ser decisiu pel desenllaç de la segona ja que, els igualadins, amb moltes ganes i motivats al màxim, veien que guanyar el partit era possible. Durant tota la part, els igualadins van anar per davant en el marcador i no van deixar que se’ls hi escapés el partit. Destacar les bones intervencions dels porters que es van sumar a fer possible la victoria. Moltes felicitats a tots i a seguir treballant que queda molt per aprendre.

Per l’Igualada-SAI Computers, dirigits per Edu Jouno, Roger Calçada i Òscar Solé, van jugar: Rubén Maillo (5 parades a la 1a part i 1 gol), Ma Àngels Marimon (10 parades), Sergi Cucurella, David Cobos (3 gols), Bernat Moreno (4 gols), Rubén Graells, Àlex Jurado (8 gols), Adrià García (3 gols) i Joan Solís (2 gols)

Entrevistes