updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Ascó campió de Catalunya Aleví Femení "Expertes"

  • Escrit per CH ASCÓ
L'Ascó campió de Catalunya Aleví Femení "Expertes" Fotos: MARC STRINO

El passat cap de setmana el Club Handbol Ascó i l'Ampa de l'Escola Lluís Viñas, amb el suport dels Ajuntaments d'Ascó i de Móra d'Ebre va organitzar la Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví Femení “Expertes”, que va comptar amb la participació del BM Granollers, el BM La Roca, el CH Cerdanyola i el conjunt local del CH Ascó-Escola Lluís Viñas.

La competició  va començar dissabte, al Pavelló de Mora d’Ebre, amb la celebració de les semifinals. La primera va enfrontar al CH Ascó – Escola Lluís Viñas i al BM La Roca que va finalitzar amb victòria local per 9 a 7. La segona semifinal la van disputar el BM Granollers i el CH Cerdanyola amb el resultat final de 12 a 4 a favor de les granollerines.

Diumenge el Pavelló Municipal d'Esports d'Ascó va acollir el partit pel 3r i 4t lloc i la gran final. El primer partit de la matinal, el del 3r i 4t lloc, el van disputar els equips del BM La Roca i el CH Cerdanyola. La victòria es va decantar a favor del club BM La Roca que va guanyar les quatre parts, amb el resultat final de 12 a 4.

La gran final, que va ser molt i molt igualada, la van disputar el club amfitrió, CH Ascó-Escola Lluís Viñas, i el BM Granollers. Després de tres empats a les tres primeres parts, ha estat a la quarta quan el CH Ascó-Lluís Viñas ha marxat en el marcador de tres gols. Al final, el resultat s'ha decidit per dos gols de diferència que donava a les riberenques el Campionat de Catalunya Aleví Femení Expertes per 9 a 7. 

Cal destacar l'esportivitat de les jugadores, el bon nivell d'handbol i sobretot, el gran suport que es donava des de les grades a tots els equips.  En definitiva una gran jornada per l'handbol català femení de base.

Entrevistes