updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran èxit a la I Trobada HandboliCat de Molins de Rei

  • Escrit per CE Molins de Rei

Diumenge 22 de gener es va dur a terme a Molins de Rei dues Trobades de MiniHandbol, una conjuntament amb la Federació Catalana d’Handbol, per a nens i nenes pre-benjamins d’arreu de Catalunya i una segona trobada d’handbol femení per a nenes de Molins de Rei, ambdues organitzades pel CE Molins de Rei.

Les dues Trobades varen tenir un gran èxit de participació, on es van arribar a omplir totes les places, entre les dues Trobades uns 160 nens i nenes van estar jugant a handbol sense parar.

A la Trobada pre-benjamí van venir a participar el Sant Joan Despí “A”, Sant Joan Despí “B”, Bordils, C.H Martorell, C.H Terrassa, combinat d’escoles de Terrassa, Sant Quirze , CH SANES,  Escola Turonet (Sant Quirze) i el combinat local, el C.E Molins de Rei.

A la Trobada femenina van participar totes les escoles, tot i que no totes van poder formalitzar un equip sencer, totes les escoles de Molins de Rei van aportar alumnes a la Trobada. Les escoles del municipi que van participar van ser, La Sínia, Virolai, Estel, Alzina, Madorell, Pont de la Cadena, Castell Ciuró, Alfons XIII i Sant Miquel.

La Trobada va transcórrer sense cap problema, on es va poder seguir els horaris marcats, i on la diversió i l’handbol van ser la dinàmica de la Trobada. Va ajudar molt el gran dia que va fer que va permetre que en l’època de l’any que estem, poguéssim jugar en pistes exteriors i que es disposés d’una part lúdica per als nens i nenes que no els tocava jugar.

Un gran dia per l'handbol a Molins de Rei que poc a poc va creixent dins de la vila.

 

Font i fotografies: Xavier Aros (CE Molins de Rei) | Web FC Handbol

 

Entrevistes