updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Aquest diumenge es disputa el XIII MiniHandbol a Granollers

  • Escrit per BMGranollers

La tretzena edició del Minihandbol a Granollers se celebrarà durant bona part del dia de diumenge. El torneig està destinat a categories formatives de clubs d'arreu de Catalunya

El MiniHandbol és un torneig que promou l'handbol entre els més petits, de manera que així tinguin el seu primer contacte amb el ritme de competició: durant tot un matí juguen diversos partits amb eliminatòries, finals i premis per als guanyadors. Aquest campionat se celebra a Granollers des de fa tretze anys i reuneix a clubs d'arreu de Catalunya.

La competició començarà a les 9:00h i s'allargarà fins als voltants de les 16:00h, i es disputarà entre el recinte del Palau d'Esports de Granollers, el Pavelló del Tub i el Pavelló de Can Bassa. Els partits es jugaran pel sistema de tres parts de vuit minuts cadascuna, i s'aniran superant eliminatòries fins arribar a la fase final. En aquesta tretzena edició hi participaran més de 700 nens repartits en 57 equips: 9 en la categoria de pre-benjamí, 17 en benjamí masculí, 22 en aleví masculí i 9 en aleví femení.

Com en totes les darreres ocasions, s'espera gaudir d'una jornada festiva on l'handbol, l'esport de la ciutat, sigui el màxim protagonista entre els més petits. Pots consultar la web del torneig i seguir la jornada en directe a través del twitter del bmgranollers.

Entrevistes