updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

S'inaugura la temporada d'handbol base a La Garriga amb Llet Nostra

L’entrenador Xavier Pascual, el capità Victor Tomàs, el 2n capità Daniel Saric i els jugadors Siarhei Rutenka, Viran Morros i Aitor Ariño seran els representants del primer equip de handbol del Barça que participaran a la festa d’inici de temporada del handbol base català de Llet Nostra que se celebrarà el proper divendres 10 d’octubre al cinema Alhambra de la Garriga a les 18 hores. (carrer de Calàbria 13, la Garriga). També hi seran representants de la Federació Catalana d’Handbol i han confirmat l’assistència més de 250 persones de diferents clubs de Catalunya.

En aquesta festa també es donaran les equipacions als club guanyadors del concurs de vídeos Glop Llet Nostra organitzats per la marca catalana la temporada passada 2013 - 2014. Així doncs, els jugadors dels equips del CEACA Tàrrega i el Joventut Handbol la Llagosta rebran de la mà dels jugadors representants del primer equip del Barça d’Handbol la seva equipació per aquesta nova temporada. Els vídeos guanyadors es poden veure a www.lletnostra.cat

En l’edició anterior del Concurs Glop –Llet Nostra van guanyar el Club Handbol Sant Vicenç, de Sant Vicenç dels Horts, i el Club Handbol Vilanova del Camí.

Entrevistes