updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Special Apinas Igualada a la Trobada de Vilanova

  • Escrit per HANDBOL IGUALADA

El bon temps va acompanyar a l’equip d’handbol de l’Escola Auria en la seva primera cita d’aquesta nova temporada, que es va celebrar el diumenge al poliesportiu de Can Titó de Vilanova del Camí.

Els jugadors van poder gaudir d’un agradable i emocionant partit contra l’equip femení del Club Handbol Vilanova, on van poder practicar tot allò aprés en aquest principi de temporada, i demostrar a tothom la qualitat que sorgeix a l’Escola.

El partit va començar molt igualat, el joc ofensiu dels dos equips va donar lloc a un mar de gols en les dues bandes, però una forta defensa de l’Escola Àuria va provocar que a la mitja part guanyessin d’un gol. A la segona part va continuar el joc ràpid i ofensiu dels nois de l’Escola Àuria, i el marcador es va anant ampliant fins a arribar al resultat final de 28 – 31.

Bon començament de temporada per l’Escola Àuria que van ser capaços de sorprendre tothom. Les primeres en sorprendre’s van ser les noies del mateix equip rival, que es va trobar a la pista davant un equip rival, que a priori es preveia fàcil i que va les va obligar a posar-hi tot el seu esforç per no deixar escapar el partit. Els altres actors protagonistes van ser les famílies, que moltes d’elles,s’estrenaven com a pares animadors en una graderia per veure debutar els seus fills sn un partit.  Així doncs, una gran matinal en el debut del nou equip per aquesta temporada de l’Special APINAS. Moltíssimes Felicitats a tots i a seguir aprenent.

Club Handbol Vilanova 28 – Special APINAS 31                 

Per l’Igualada, dirigits per Eduard Jounou i Roger Calçada, van jugar: Àlex, Alejandro, Haider, Jesús, Joaquim, Marcos, Eric, Cristian, Dani, Ivan, Guillem i Isaac.

Entrevistes