updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Clínic de Toni Gerona amb els infantils del CE Tortosa

  • Escrit per CE Tortosa / CATH

El tècnic Toni Gerona va desenvolupar un “clínic” aquest dimecres 20 de novembre a la tarda al pavelló de Ferreries amb 22 infantils masculins i femenins i els tècnics respectius del C.E. Tortosa dins dels actes del seu 25è aniversari.

Gerona es va formar al col·legi Sant Josep en el món de l’handbol per a passar al club de Rem i posteriorment al C.E. Tortosa on va ser jugador i després entrenador, passant a ser tècnic de la Federació Catalana d’Handbol, seleccionador català amb l’absoluta femenina, tècnic del F.C. Barcelona des de la base fins al primer equip com a segon entrenador i actualment responsable del F.C. Barcelona “B” i Director Tècnic de l’Handbol Formatiu del mateix.

Els joves tortosins van gaudir del luxe d’un entrenament per part d’un dels millors tècnics catalans i estatals del moment amb diferents exercicis i activitats que van fer amb gran atenció i interès. A la vegada tècnics del club, familiars i tècnics d’altres clubs de les Terres de l’Ebre van seguir atentament des de les grades els exercicis desenvolupats.

Entrevistes