updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença la 15a edició de la Granollers Cup

L'obertura de la Granollers Cup, una festa multitudinària Twitter ‏@granollerscup L'obertura de la Granollers Cup, una festa multitudinària

Aquest dimecres es va estrenar la Granollers Cup, com és habitual amb una gran festa que omple les carrers de la capital vallesana. L’acte d’obertura va comptar amb la presència destacada del campió del món Antonio Garcia així com del nou president de la RFEBM, Francisco Blázquez. Com sempre va resultar un èxit absolut que posa Granollers al mapa de l'handbol base mundial en ple mes de juliol.

L’edició d’enguany, la 15a, s’allargarà fins el 30 de juny i com sempre està organitzat pel BM Granollers i la Fundació Balonmano Granollers. Hi prendran part un total de 253 equips de diferents continents, que es reuniran a la ciutat amb l’únic objectiu de gaudir de la passió que els mou des de ben petits,  l’handbol. Com a grans novetats d’enguany, s’incorporaran a la competició les seleccions d’Andorra i Uruguay, sumant així un total de 74 nacionalitats participants diferents.

Podeu consultar els horaris de les competicions a la web oficial

Entrevistes