updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Èxit en la divuitena edició del Coaliment del BM Granollers

  • Escrit per Premsa BM GRANOLLERS

Un any més el torneig infantil organitzat pel Balonmano Granollers, el Coaliment, ha resultat un èxit absolut en participació

78 equips provinents de 20 escoles diferents d’arreu de la comarca, 769 joves jugadors i jugadores que amb aquest torneig han experimentat el seu primer contacte amb l’handbol. Aquest és l’objectiu pel qual es mou el Coaliment. Diumenge és disputarà l’última jornada d’enguany on tots els nens rebran una medalla de reconeixement a la seva participació així com unes plaques commemoratives per a les escoles que han format part del projecte.

En aquesta edició la participació ha minvat respecte a l’any passat donat que per poder formar part del torneig les escoles havien de tenir la mutualitat esportiva. Tot i que el nombre d’equips ha baixat lleugerament, Ricard Parera, coordinador del Coaliment valora molt positivament el nombre d’inscrits i el desenvolupament en general del torneig : “Estem molt contents ja que el Coaliment segueix sent una jornada de referència esportiva a la comarca amb la implicació màxima de les escoles de Granollers”. Gràcies a aquest torneig, molts dels esportistes d’èlit que competeixen actualment en primeres lligues europees van participar, en el seu moment, al Coaliment. Parera destaca que “és un punt en que el Balonmano Granollers es dóna a conèixer com a club entre els més joves i amb la intenció de captar la seva atenció i, perquè no, vinguin a formar part del club”.

El proper diumenge, doncs, es tancarà una nova edició del Coaliment on la il·lusió per part de voluntaris i del mateix club, fa possible que l’handbol segueixi sent un esport de referència a la comarca del Vallès Oriental.

Entrevistes