updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els equips Special handbol comencen l’any amb un derbi apassionant

  • Escrit per CH IGUALADA

El passat dissabte 26 de gener els dos equips del projecte Special del Club Handbol Igualada iniciaven l’any amb el tan esperat derbi que enfrontava l’equip format per nens i nenes de l’Escola Àuria contra l’equip dels nois i noies del Taller Àuria. Com sempre i com si d’una gran final es tractés, aquest és un dels partits més esperats per ambdós conjunts. Un equip ple de jovenets amb molta empenta i ganes de l’escola que volen demostrar que poden plantar cara a un equip més experimentat de Taller que per primera vegada estaven reforçats pels nois de TVA .

El partit va disputar tres parts de quinze minuts. Ja des del inici els nois de la FAP van veure que no seria fàcil superar l’equip de l’Escola , un equip que aprofita el seu joc ràpid i que fa molt mal en jugades de contraatac que van saber aprofitar a la perfecció. Al final del primer temps, el resultat era molta ajustat de 5 a 7 a favor dels d’Apinas.

La segona part, els nois de la FAP, van aconseguir mantindre les distàncies sense permetre que la diferència de gols fos massa àmplia. Les jugades a la pista van demostrar, una vegada més, el gran treball i millora de tots els jugadors de la pista. Un joc que s’acosta molt a un autèntic partit federat . Tant els més menuts ,com els més grans, han après gairebé totes les normes del joc i han millorat moltíssim en jugades tècniques d’equip i individuals. El final de la segona part reflectia un resultat de 8 a 13 per l’equip d’ Apinas.

L’última de les parts d’aquest matx, va estar marcada per l’evident desgast i cansament dels jugadors. Tot i les bones intervencions de la porteria, es va imposar la força i joventut dels jugadors de l’Escola ,que d’una manera exemplar, van gairebé doblar el marcador. D’aquesta manera s’arribava al final del partit amb un 12 a 25 per l’equip de l’Escola Àuria.

Només ens queda felicitar a tots i cada un dels jugadors i jugadores, l’esforç i l’entusiasme envejable que ens veu demostrar una vegada més en aquesta jornada i que gràcies al bon treball dels vostres entrenador us permet gaudir d’aquest fantàstic esport com és l’handbol.

Equip de la FAP: Dirigits per Eduard i Marc, van jugar: Paloma (3 gols), Carles (2 gols),Alba (1 gol), Jennifer, Cañete, Toni (5 gols), Dani, Montse, Leila i Carles Torra (1 gol).
Equip d'APINAS: Dirigits per Sergi i Jordina, van jugar: Alejandro (8 gols), Bernat (12 gols), Joan (2 gols), Cristian (2 gols), David (1 gol), Marta, Sergi i Àngels a la porteria.
L’àrbitre del partit va ser Roger Calçada.

Entrevistes