updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Èxit total del segon clínic per porters, de Sarrià

  • Escrit per UE SARRIÀ / CATH

El passat dissabte dia 5 de gener es va portar a terme la Segona Edició del clínic per a porters organitzat per la UE Sarrià de Ter. Els organitzadors de la jornada, realitzada a les instal·lacions de la Unió Esportiva Sarrià de Ter, la valoren com un "Èxit rotund".

 

En total van ser 25 participants de diversis clubs de la geografia catalana els que van prendre-hi part. Porters de l’Handbol Banyoles, Handbol Bordils, AE Fornells, BM Granollers, Sant Pere de Ribes, Handbol Sant Quirze o Handbol Montmeló, van poder gaudir a les ordres de dos professionals de primer nivell com Xavi Sabaté (Entrenador adjunt i de porters del MBK Veszprem) i Josep Espar (Entrenador del Primera Estatal del Sarrià).
 
El Clínic va tenir com a col·laboradors els porters del Sarrià, Josep Moret i Sergi Catarain (actualment recuperant-se d'una lesió de llarga durada); l’entrenador del cadet i membre del staff tècnic del primer equip, Sergi Baguer; el jugador sarrianenc del Barça Pere Arnau; en "Genís" Monitor del Sant Pere de Ribes; diversos jugadors de base del Cadet i l’Infantil, el coordinador i entrenador del Juvenil, Victor Espeso, així com la del fotògraf del club Valentin Fuster.
 
A tots ells, així com la de tots els participants, des de la Unió Esportiva Sarrià se’ls dóna les moltes gràcies i se’ls emplaça fins la pròxima edició!

Entrevistes