updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

SEGUIMENT: Barça i Granollers jugaran demà diumenge la final estatal juvenil

Imatges de les dues semifinals Fotos: youtube rfebm Imatges de les dues semifinals

Des del dimecres a la tarda es juga a Alcobendas la fase final del campionat d'Espanya Juvenil masculí, amb dos equips catalans –Barça i Granollers– en busca de les medalles, que de moment ja tenen, perquè demà jugaran la final.

Els dos equips catalans arriben com a clars candidats al títol. El juvenil del Barça, entrenat per Raul Entrerríos, arriba com a campió de Catalunya i havent superat la fase de sector disputada a la Ciutat Esportiva de forma molt contundent amb tres clares golejades.

Per la seva banda, el BM Granollers, entrenat per Héctor del Pino, és el subcampió català havent perdut només contra el conjunt blaugrana (i en dos partits molt ajustats (31-29 a la ciutat Esportiva i 20-23 a Granollers). Els vallesans van haver de suar molt més a la fase de sector, eliminant en el partit decisiu a l'Agustinos d'Alacant que era l'amfitrió de les fases.

Tota la fase final es pot seguir en directe a través del canal de Youtube de la RFEBM

Final catalana el diumenge entre Barça i Granollers

Barça - Granollers, diumenge a les 13:15 hores

Seguiu-lo en directe!

Dissabte al matí les dues semifinals amb victòries catalanes sobre els equips madrilenys

Els dos equips catalans demostrant el seu altíssim nivell s'havien classificat com a primers de grup amb tres victòries, i l'han tornat a mostrar a les semifinals per superar els dos equips madrilenys i plantar-se a la final de demà diumenge a les 13:15 hores.

Curiosament tots dos equips anaven per darrere en el marcador al descans pel mateix resultat de 12-11. No obstant això, a la represa han estat molt superiors mostrant-se molt forts en defensa i porteria, sobretot en el cas del granollerí Pol Amores, i fent molt de mal al contraatac.

IKasa Madrid 19-28 Barça

Alcobendas 21-35 Granollers

Així havien arribat a semifinals...

El Barça, primer al Grup I

Jornada 1 - Dimecres
BARÇA 43-22 Grupo IMQ Covadonga

Jornada 2 - Dijous
CBM Carboneras Cantera Sur 24-45 BARÇA

Segon triomf, i també ben contundent, del Barça, que ja col·loca l'equip de Raul Entrerríos a les semifinals. En el partit de divendres es jugaran el primer lloc del grup amb l'Alcobendas.

Jornada 3.- Divendres
Alcobendas 22-39 BARÇA

El BM Granollers primer al Grup II

Jornada 1 - Dimecres
KH7 BM GRANOLLERS 35-26 Anaitasuna

Jornada 2 - Dijous
BM iKasa Madrid 19-30 KH7 BM GRANOLLERS

Segon triomf de l'equip d'Hèctor del Pino, amb una brillant demostració defensiva, que també els situa a la semifinals i molt probablement com a primer de grup, ja que encara que perdés en l'últim partit només el pot igualar un dels dos equips als que ja han guanyat.

Jornada 3 - Divendres
Ademar León 24-36 KH7 BM GRANOLLERS

Recordem com van anar les Fases de Sector

Entrevistes