updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça i Granollers a la fase final estatal juvenil

Els equips juvenils del Barça i Granollers que disputaran la fase final estatal Fotos: fcbarcelona.cat i bmgranollers.cat Els equips juvenils del Barça i Granollers que disputaran la fase final estatal

El passat cap de setmana es van disputar les fases de sector del campionat d'Espanya juvenil, i Barça i Granollers han obtingut la classificació per a la fase final.

Lliga Catalana Juvenil

A primers d'abril va finalitzar la Lliga Catalana Juvenil amb el primer lloc per al Barça amb 28 punts, seguit de BM Granollers (24), Granollers Sporting (19) i La Roca (16), que van ser els quatre equips classificats per als Campionats d'Espanya. Per darrere quedaren Molins (12), Sant Cugat (8), Esplugues (3), Les Franqueses (2).

En la sèrie 2 (llocs del 9è al 16è) el primer va ser el Sant Joan Despí (22), seguit per Sant Martí Adrianenc B (18) , Sant Vicenç (15), La Roca B (15), OAR Gràcia Sabadell (15), Sant Martí Adrianenc A (12), Coope Sant Boi (12) i Sant Quirze (3).

Fases de sector estatals

El Barça, que entrena Raul Entrerríos, va quedar primer en el sector disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els resultats van ser tres victòries molt contundents contra Usurbil basc per 39-18, Moncayo Casablanca de Saragossa per 59-23 i Mislata valencià per 44-18.

El BM Granollers, que dirigeix Héctor del Pino, va quedar primer en el sector disputat a Alacant, guanyant també dos partits de forma contundent contra Córdoba (47-28), Pellià Eivissa (49-21), però un tercer molt treballat contra l'equip amfitrió de l'Agustinos Alicante (35-33).

El Granollers Sporting va quedar tercer en el sector disputat al pavelló de l'Anaitasuna de Pamplona, en un triple empat a quatre punts amb Anaitasuna i Dominicos de Zaragoza i per davant del Calasancio de Logronyo.  Els resultats de l'equip granollerí van ser derrota per 40-29 contra Anaitasuna, victòria per 27-26 contra Dominicos i victòria per 48-32 contra Calasancio.

El BM La Roca va quedar tercer en el sector disputat a Carboneras (Almeria). En el sector més igualat de tots, l'equip roquerol va tenir un comportament sensacional i els seus resultats van ser una victòria contra Cartagena per 29-28 i dues derrotes contra Carboneras (28-31) i Elche (25-26).

Fase final estatal

La fase final es disputarà del 4 al 8 de maig a Alcobendas.
El Barça estarà al grup A junt amb Grupo IMQ Covadonga Gijón, Alcobendas i Carboneras d'Almeria.
El BM Granollers jugarà al grup B junt amb  Anaitasuna, Ademar León i Ikasa Madrid.

 

Entrevistes