updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Set catalans convocats amb les seleccions estatal juvenils

Gran nivell dels juvenils catalans Foto: NICOLÁS ROBLES http://fcbhandbol1998.blogspot.com.es Gran nivell dels juvenils catalans

Quatre seran els representants catalans a la pròxima convocatòria de treball dels anomenats "hispanos juveniles" i tres a la de "guerreras juveniles". Veiem qui són.

Quatre catalans a la juvenil masculina

Els centrals Ian Tarrafeta (BM Granollers) i Ivan Cerezo (Barça), el lateral dret Natán Suárez (UE Sarrià) i l'extrem dret Martí Villòria (Barça) són els quatre representants dels equips catalans a la pròxima convocatòria de la selecció estatal juvenil. En aquesta ocasió el seleccionador Alberto Suárez els ha convocat a la Residencia Blume de Madrid del 13 al 17 de març per a una activitat de treball per tal de començar a treballar amb aquest grup de joves per repetir els èxits recents.

Ivan Cerezo (Barça)

Foto: Twitter @cerezo_24

Ian Tarrafeta (BM Granollers)

Foto: Twitter @bmgranollers

Natán Suárez (UE Sarrià)

Aquesta setmana el Sarrià va guanyar al juvenil del Barça | Foto: UE Sarrià

Martí Villòria (Barça)

 Foto: Twitter @marti11villoria

Els dos blaugranes ja han debutat amb el Barça B de Divisió de Plata, alternant lògicament amb els partits amb el Juvenil blaugrana, mentre que el sarrianenc Natan Suárez també ha jugat aquesta temporada amb el Sarrià de 1a Estatal. Per la seva part, Ian Terrafeta ja va destacar l'estiu passat amb la selecció espanyola promesa (on també hi havia Cerezo i Villòria) sent el màxim golejador de l'equip [foto inferior]‚.

Tres catalanes a la juvenil femenina

Tres jugadores de l'Handbol Sant Vicenç (Cèlia Marqués, Eli Cesáreo i Ona Vegué) seran les tres catalanes presents a l'entrenament de la selecció espanyola juvenil que es concentrarà a Guadalajara del 18 al 23 de març. A totes elles molta sort i encert!

Ona Vegué (Sant Vicenç)

Foto: @Pablo_lozano per Valonmano.com

Eli Cesáreo (Sant Vicenç)

Foto: @Pablo_lozano per Valonmano.com 

Cèlia Marqués (Handbol Sant Vicenç)

Entrevistes