updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Es disputen les Fases de Sector del Campionat d’Espanya Infantil

  • Escrit per FCHandbol / CATH

De dijous i fins diumenge es disputen les Fases de Sector del Campionat d’Espanya Infantil Femení i Masculí.

Els vuits representants catalans són: l’OAR Gràcia Sabadell, CH Sant Joan Despí, Handbol Ascó i CJH Mataró, en categoria femenina, i UE Sarrià, FC Barcelona Lassa, CH Palautordera i H Bordils, en masculina

El primer classificat de cadascun dels grups es classificarà a la Fase Final a 8 del Campionat d’Espanya Infantil, en categoria femenina i masculina.

SECTORS INFANTIL FEMENÍ

En categoria femenina, el CH Sant Joan Despí serà l’únic equip que disputarà la fase de sector a casa, davant de la seva afició. Les noies del conjunt del Baix Llobregat han enquadrades en un grup de tres equips, en la primera fase, juntament amb el Mislata i BM Roquetas.

L’OAR Gràcia Sabadell es desplaçarà a Castelló on, a la primera fase, tindrà un doble enfrontament amb el BM Pozuelo de Calatrava. Per la seva part, l’Handbol Ascó viatjarà a Madrid on s’enfrontarà a la primera fase contra el BM Parla i el BM San Servan. Per últim, el CJH Mataró jugarà, el seu sector a Navarra, un doble enfrontament BM Colores a la primera fase de la competició.

SECTORS INFANTIL MASCULÍ

En categoria masculina, la UE Sarrià –campió català– realitzarà un doble enfrontament contra l’Handbol Mata de Jonc, a la primera fase del sector que disputarà a Alcobendas. Per la seva part, el FC Barcelona Lassa viatjarà a Pamplona on, a la primera fase, jugarà un dos partits contra el CD Moncayo Corazonistas. El CH Palautordera realitzarà el desplaçament més llarg, fins a Las Palmas de Gran Canaria, on es disputarà l’accés a la fase final contra el BM Rocasa, Colegio San Agustín i BM Leganés. Per últim, l’Handbol Bordils jugarà el seu sector a Zarautz on s’enfrontarà al KNET Calasancio, CB Camargo i, l’amfitrió, Amenabar ZKE.

Entrevistes