updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça A i Barça B a la fase final estatal en categoria cadet masculina

Els equips del Barça A i Barça B jugaran la fase final estatal cadet Foto: @handbolbordils Els equips del Barça A i Barça B jugaran la fase final estatal cadet

El passat cap de setmana es van disputar les fases de sector del Campionat d'Espanya cadet masculí i només dos dels quatre equips catalans han pogut superar-les... i són del mateix club: Barça A i Barça B.

BARÇA A 1r al sector de Barcelona

El Barça A, primer de la Lliga Catalana i també del TOP-4, va jugar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i va obtenir tres triomfs molt fàcils, contra BM Secar de la Real (37-7), Zarautz (42- 17) i Mislata (42-26), acabant primer de grup i classificant-se per a la fase final estatal.

BARÇA B 1r al sector de Saragossa

El Barça B, segon de la Lliga i també del TOP-4, va jugar a Saragossa i va obtenir també tres triomfs, contra Anaitasuna (32-39), Dominicos Zaragoza (20-30) i BM Logroño (15-43), per acabar també primer de grup i classificar-se per a la fase final.

HANDBOL BORDILS 3r al sector d'Alacant

L'Handbol Bordils, tercer a la Lliga Catalana, li va correspondre jugar a Alacant i va tenir un gran comportament. Va superar l'Águilas de Múrcia en el primer partit per 33-28, però després va perdre davant Bahía Almería (30-32) i Agustinos Alicante (26-30), acabant en tercer lloc del grup.

BM GRANOLLERS 2n al sector d'Alcobendas

El BM Granollers, quart a la Lliga Catalana, va anar a jugar a Alcobendas i en el primer partit va caure contra els amfitrions per 24-35. Després va guanyar davant Ereintza (42-38) i Lalín (31-20), acabant en segon lloc del grup, però sense poder passar a la fase final.

Entrevistes