updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El cadet del Joventut Mataró passa a la final de la Copa eliminant el Granollers

  • Escrit per JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

El cadet masculí del Joventut Handbol Mataró va guanyar la semifinal de Copa Catalana a la pista del Granollers, accedint així de manera brillant a la final de la competició. Ara només cal esperar el resultat de l'altra semifinal, entre la UE Sarrià i el BM La Roca, de moment ajornat.

Tot i que el KH-7 Granollers va obrir el marcador, des del primer moment el Joventut va jugar ordenat i concentrat i ben aviat es va avançar al rival, que només en un parell d'ocasions va aconseguir avançar-se al Mataró, i només per un gol. Així, del 6-5 del minut 11, es va passar al 10-12 al minut 22, per acabar amb un clar i merescut 15-18 al final de la primera part.

La segona part va començar encara millor que la primera pels de Mataró, que van posar la directa (17-23 al minut 4), per mantenir una distància còmoda de 5 o 6 gols (8, al minut 20). El Granollers va refer-se una mica, amb un parcial de 5-1, que els va permetre reduir a només 4 gols la distància amb el Joventut, quan només faltaven tres minuts per al final.

Cal destacar novament la bona actuació dels porters i algunes jugades de molta qualitat, que conencen a sovintejar en els partits d'aquest equip, fruit de la concentració i, sobretot, de la bona feina feta durant els entrenaments.

Copa Catalana Cadet Masculina
KH7 BM Granollers 30 - 34 Club Joventut Handbol Mataró


Entrevistes