updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El cadet femení del BM Granollers serà a la Fase final Estatal

  • Escrit per FC Handbol
El Cadet Femení del Granollers celebrant el passi Foto: @ValonmanoConV El Cadet Femení del Granollers celebrant el passi

El cadet femení del BM Granollers, campió català, serà l'únic representant del nostre handbol a la Fase Final Estatal. El Gavà, i els dos equips de La Roca s'han quedat pel camí.

El BM Granollers guanya per average el sector de Santander

El campió català viatjava a Santander on va aconseguir guanyar un sector igualadíssim i que va acabar amb triple empat al capdavant. Finalment el Granollers va superar al CB Kukullaga per golaverage general (+54 a +22), ja que en el golaverage particular entre els tres equips, vallesanes i basques havien quedat empatades a +1, per -2 del BM Pereda (botxí de les granollerines en la jornada de divendres).

KH7 BM GRANOLLERS 18-2o BM Pereda
KH7 BM GRANOLLERS 60-7 C BM Plasencia
KH7 BM GRANOLLERS 28-25 Kukullaga

La Roca no pot superar el seu sector

La Roca del Vallès acollia l’únic sector, de categoria femenina, disputat a Catalunya i un dels que comptaven amb cinc equips participants.

El primer equip Cadet del Felmar La Roca va acabar segon en el triangular del Grup E-I, i van quedar-se sense la possibilitat de lluitar per una plaça a la fase final en el partit decisiu de diumenge contra el guanyador del Grup E-II. Finalment el guanyador del sector va ser el BM Sanse que va guanyar a l'Aiala 29-26.

FELMAR BM LA ROCA 45-20 Puchi
FELMAR BM LA ROCA 33-36 Aiala ZKE
Partit pel 3r/4t lloc: FELMAR BM LA ROCA 29-30 CB San Jose Obrero

El Gavà, sense sort a Navarra

L’Handbol Gavà Blau, que viatjava a Burlada amb alguna baixa molt destacada, no va poder sumar cap punt contra tres rivals que van demostrar un alt nivell.

HANDBOL GAVÀ BLAU 23-32 Dominicos
HANDBOL GAVÀ BLAU 15-22
Cajamar CD Almeria
HANDBOL GAVÀ BLAU 17-33 Malkaitz

La Roca 1953 cau per la mínima

Per últim, el Felmar BM La Roca 1953 va estar a punt de superar el seu sector a Ciudad Real (on hi havia cinc equips).

A la primera fase en format triangular van superar al BM Calamonte i al conjunt local del Deportivo Retamar, però en el partit decisiu contra el Roquetas (que havia eliminat l'Elda per la mínima) van perdre per un sol gol.

FELMAR LA ROCA 1953 34-16 Calamonte
FELMAR LA ROCA 1953 24-20 Dep. Retamar
Final: FELMAR LA ROCA 1953 21-22 BM Roquetas

Entrevistes