updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Cap de setmana de Sectors Estatals Cadets, masculins i femenins

  • Escrit per FC Handbol

Des de divendres, i en alguns casos des de dijous, es disputaran les diferents fases de sectors del Campionat d’Espanya Cadet Femení i Masculí, que comptarà amb la participació de vuit equips catalans.

Els viut equips catalans que es jugaran el passi a la fase final Cadet seran el KH-7 BM Granollers, H Gavà Blau, Felmar BM La Roca i Felmar BM La Roca 1953, en categoria femenina, i KH-7 BM Granollers, Barça Lassa A, BM La Roca i Barça Lassa B.

La Roca del Vallès acollirà l’únic sector, de categoria femenina, que es disputarà a Catalunya, on el Felmar BM La Roca s’enfrontarà, des de dijous, al Construicciones Rey Puchi i Aiala ZKE, a la primera fase d’aquest sector. Per la seva part el KH-7 BM Granollers viatjarà a Santander on disputarà el seu sector davant el BM Pereda, el CB Plasencia i el CB Kukullaga. L’Handbol Gavà es desplaçarà a Burlada, Navarra, on es jugarà l’accés a la fase final contra el Malkaitz, Cajamar CD Almeria i SMR Dominicos. Per últim, el Felmar BM La Roca 1953 jugarà el seu sector a Ciudad Real, on a la primera fase jugarà contra el Deportivo Retamar i el BM Calamonte.

Pel que a la categoria masculina, Granollers acollirà l’únic sector de la categoria que es disputarà a terres catalanes, on el KH-7 BM Granollers jugarà contra el  BM Dominicos, CH Mata de Jonc i el BMC. El FC Barcelona Lassa A, viatjarà fins a Urdúliz, Biscaia, on s’enfrontarà a l’Anaitasuna, KNET Escolapios Calasancio i Urdúliz Eskubaloia. Per la seva part el BM La Roca es desplaçarà fins a Elx on disputarà el sector davant del CBM Elche, UsurbilKE i el BM Ciudad de Algeciras. Per últim, el FC Barcelona Lassa B, es jugarà la classificació a la fase final a Almeria, contra Cajamar CD Almeria, Bm Mislata i BM Pozuelo de Calatrava.

En totes dues categories, femenina i masculina, només el primer classificat de cadascun dels sectors es classificarà per a la Fase Final del Campionat d’Espanya Cadet.

Aquí podràs veure tota la informació (calendaris, horaris, resultats, etc…) de tots els sectors:

Categoria Femenina:

KH-7 BM Granollers

H Gavà Blau

Felmar BM La Roca

Felmar BM La Roca 1953

Categoria Masculina:

KH-7 BM Granollers

FC Barcelona Lassa A

BM La Roca

FC Barcelona Lassa B

Entrevistes