updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Selecció Catalana Cadet Masculina Campiona d’Espanya

  • Escrit per FCHandbol.cat

La Selecció Catalana Cadet Masculina es va proclamar Campiona d’Espanya de Seleccions, a Zamora, després de superar a la final, de manera brillant, a la selecció amfitriona, Castella i Lleó, per 39 a 31.

La Selecció Catalana era conscient que la final no seria un partit fàcil, que no tindria res a veure al disputat a la fase de grups, entre les dues seleccions, i per això, els nois dirigits per Armand Rubiño, Josep Maria Mestre i Gabriel Teodoro, van sortit a la pista amb la intenció de no donar moltes opcions al rival.
 
Els catalans van dominar la final des del primer minut, van dominar des del 1 a 0 i ja no van deixar-ho de fer en els 60 minuts de partit. Ràpidament van agafar un avantatge de entre 3 i 5 gols, a favor, que van anar gestionant fins al final de la primera part, 17 a 20. A la represa, Castella i Lleó va retallar les diferències fins a posar-se a només un gol, 24 – 25, al minut 11 de la segona part, però va ser l’única vegada que es va apropar. Catalunya va tornar a marxar en el marcador, va anar ampliant les diferències, fet que li va permetre arribar a un tram final de partit, relativament, còmode, fins el 31 a 39 final que proclamava a la Selecció Catalana Cadet Masculina brillant campiona d’Espanya de Seleccions.

- Notícia a la web de la FCH

Entrevistes