La Garriga no pot amb la defensa de l’Adrianenc

• Escrit per H. LA GARRIGA / CATH
La Garriga no pot amb la defensa de l’Adrianenc Fotos: HANDBOL LA GARRIGA

L'aspecte de la grada era immillorable degut a que a la mitja part del partit es va fer la presentació dels 8 equips del club. L'emoció a la pista, però, va durar els 10 primers minuts, moment en què la defensa 3:3 molt avançada de l'Adrianenc (únic equip de la categoria que defensa partits sencers amb aquesta defensa tant oberta) va començar a donar els fruits, cosa que els ha permès seguir una jornada més dins del quàdruple empat que hi ha a la Primera Posició de la categoria. Al minut vint el marcador ja era de 7 a 14, distància que es va mantenir fins a la mitja part (11-18).

A la represa hi va haver una ràpida reacció de la Garriga, que els va portar a retallar la diferència de gols fins al 13-18 i amb possessió de pilota per situar-se a tan sols 4 gols, però les imprecisions en atac dels locals van evitar que poguessin tornar a entrar al partit i l'Adrianenc va mantenir la distància de cinc/sis gols (15-21 al minut 40). En aquest moment els visitants van posar la sisena marxa i amb un parcial 1-5 en cinc minuts van liquidar el partit (16-26 al minut 45). L'Handbol la Garriga, a diferència del partit de la setmana passada a Sarrià, no va baixar els braços i va seguir corrent fins al minut 60, on es va arribar amb el 24-37 definitiu.

La setmana que ve toca fer el desplaçament més llarg de la temporada, en el qual es visita la pista de l'Algemesí, líder de la categoria juntament amb l'Adrianenc, el BM Granollers i l'Handbol Bordils; però la plantilla és optimista cara a fer un bon paper a València.

Handbol La Garriga Diselmatic 24 - 37 Sant Martí Adrianenc

Handbol La Garriga: Vazquez, porter, Valls (1), Vila (3), Llopart (1), G. Hernandez (1), Duran (1), Sergi Escurriola (3), David Ruiz (2), Romea (2), Batlle, Mas (4), Martinez (2), A. Hernandez (4) i Galán.
Sant Martí Adrianenc: Palou i Pedrós, porters; López (3), Guerrero (5), Torres (1), Eguino (1), Clarós (2), Camats (5), Torres (9), Ferrer, Coba (3), Lozano (2), Llorens (2), Medina (4).
Marcador cada 5’: 2-3, 3-6, 4-9, 7-14, 8-15, 11-18, descans; 15-21, 16-26, 17-28, 20-30, 22-32, 24-37.