updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L’Esplugues respira una mica guanyant a Montcada

  • Escrit per PITI (ESPLUGUES) / CATH

L'Esplugues es va emportar els dos punts d'una de les pistes més complicades. Així ho va demostrar La Salle Montcada fa just dues jornades guanyant al líder, però dissabte no va estar a l'alçada d'aquell partit i es va emportar el partit l'equip que més recursos ha demostrat tenir i sobretot banqueta. El partit ha estat igualat fins els últims 10 minuts en el que els visitants s'han posat amb una renta favorable de 5 gols.

El matx començava a favor dels visitants però de seguida s'empatava el partit a 3 gols i feia presagiar un igualat final del partit. Les empentes de la incansable primera línia local mantenia el resultat i l'Esplugues, a mesura que avançava el partit, s'anava sentint més còmode i amb un últim esforç, es va arribar a la mitja part amb els visitants per davant (11-13).

A diferència d'altres partits, els espluguencs van demostrar més mobilitat en atac i més llançament exterior, el que va incomodar a la defensa local, acostumada a una 6:0 planeta i confiant en la seva porteria. En canvi la defensa 5:1 dels visitants, encara que un xic irregular, lleugerament desplaçada sobre el lateral esquerre va incomodar bastant als de Montcada i Reixac. Als últims 10 minuts, l'Esplugues va marxar de cinc gols al marcador, el que va fer arriscar més a La Salle, al que es va afegir un excessiu protagonisme dels àrbitres. A falta de quatre minuts els locals s'acostaven al marcador, aprofitant pèrdues de pilota i amb ràpides transicions en atac, però tot i això l'Esplugues va saber aguantar bé fins al resultat final de 24-29.

L'Esplugues va ser més regular en el seu joc que en altres partits. La realitat és que ha va haver més jugadors que van aportar coses positives que en l'equip local, que va carregar massa el seu joc en els seus jugadors més importants. Dues propostes de joc molt semblants, amb massa desequilibri individual, i tot i això s'han vist diverses ratxes de joc col·lectiu que van ser de gust dels espectadors.

Salle Montcada 24 - 29 Esplugues

Salle Montcada: Presas i Garcia, porters; Pau Maresma (3), Albert Maresma (7), Jiménez (6), Benítez, Rivera (1), Pons, Casado, Oriol Farrés (1), Droch, Gonzalez (1), Expósito (3), Pere Farrés (2).
Esplugues: Puget, porter; Luque (5), Manzanares (5), Miró (6), Gómez, Polo (2), Víctor Garcia (1), Guardia (6), Pes, Ras, Rosés (1), Trallero (2), Rius (1) i Anglada.
Marcador cada 5': 2-2, 5-4, 7-6, 8-8, 9-9, 12-13, descans; 14-16, 14-17, 18-20, 19-24, 21-27 i 24-29.

Entrevistes