updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Martí guanya un partit igualat que es defineix a l'últim minut

  • Escrit per PITI (ESPLUGUES) / CATH
El Sant Martí guanya un partit igualat que es defineix a l'últim minut Foto: OAR GRÀCIA SABADELL

El de dissabte era un dels partits més esperats de la temporada a la pista de l’Esplugues, i així ho demostrava la graderia de La Plana, que fins ara no s'havia omplert d'aquesta manera. Molts exjugadors del Sant Martí, tant a la pista com a la grada, donaven una aire especial i un xic melancòlic a l'esdeveniment. El partit va ser molt emocionant, i tot i que els dos equips no van oferir les seves màximes possibilitats, el marcador igualat va fer disfrutar als aficionats, amb un triomf final pels visitants per la mínima, 30 a 31.

El Sant Martí es presentava al partit sense direcció tècnica, amb el primer entrenador amb la Selecció Espanyola i el segon a l'hospital (ànims pel Nacho!), així que no van realitzar un joc tan vertiginós com en altres partits i la direcció del joc, portada amb lideratge pels seus millors jugadors (Llorens, Miki, Ferran...), encara es va extremar fins al punt que van ser determinants en els últims 5 minuts de partit, on es van disipar les possibilitats dels local.

Fins aleshores el partit havia estat igualadíssim, amb transicions positives pels dos equips que marxaven del marcador de 2 i 3 gols en certs moments. Les imprecisions, les porteries (sobretot la local) i les ratxes positives, decantaven el marcador durant el transcurs de cada part. A diferència del que es pressuposava el ritme de partit no va ser ni tant ràpid com volien uns ni tant lent com volien altres, així que es va equilibrar en benefici de l'espectador. Els atacs individuals primaven respecte a l'ordre tàctic, així que ja es preveia que el partit se l'emportaria l'equip que estigués més precís. Les defenses no van ser del millor que hem vist però un partit a 30 gols amb el Sant Martí obre les portes de la victòria del rival. A la mitja part però, marxaven del marcador amb la diferència mínima (12-13).

La segona part començava bé per als locals però al minut 20 els visitants trencaven el partit, amb un +3 favorable. Sorprenentment l'Esplugues es recupera per arribar amb una renda favorable al minut 27 (29-28). En aquest moment clau, el Sant Martí augmenta el ritme de joc amb la sacada ràpida i sumat als errors en atac dels locals aconsegueix el 29-30 a falta de 35 segons pel final. Pilota pels local i, com en altres ocasions (i ja en van 4), pilota perduda i contrastac dels visitants que certifiquen una celebradíssima victòria.

Esplugues 30 - 31 Sant Martí Adrianenc

HANDBOL ESPLUGUES: Pau Puget, porter; Rius (2), Quiñones (2), Miró (1), Gómez (6), Polo (3), Closa (2), Guàrdia (2), Pes (5), Millan, Martorell (2), Rosés (4), Trallero (1) i Anglada.

SANT MARTÍ ADRIANENC: Nil Pedrós, Hernánez, Antonio López (2), Guerrero, Torres (6), Eguino (1), Guedea (5), Ochoa (1), Claros (3), Pol Camats (6), Víctor Torres (3), 
Quin Lozano, Llorens (4), Medina.

Entrevistes