updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Triomf important de la Salle Montcada a Palautordera

Triomf important de la Salle Montcada a Palautordera FOTO: NEUS JULIÀ

La Salle Montcada arribava a Palautordera amb una tendència positiva, havent sumat 6 dels últims 8 punts possibles, mentre que el Palautordera afrontava el matx amb baixes importants i una certa crisi de resultats. Finalment, a la pista les coses van ser molt igualades, però van ser els montcadencs els que van acabar aconseguint un triomf molt important per allunyar-se de la zona baixa.

El Palautordera va començar amb una intensa defensa 3:3, i amb un alt ritme de joc que els va portar a dominar la primera meitat. Els de Jaume Puig van poder aprofitar sovint la defensa oberta del “Palau” per penetrar, però amb massa errors des de 6 metres que van fer que s’arribés al descans amb 4 gols de renda pels locals (14-10).

A la segona meitat, els visitants van imprimir més intensitat defensiva i van ser més efectius en atac, igualant el partit a l’equador de la segona meitat (20-20). La tendència era favorable als visitants, però no van aconseguir marxar més que de petites rendes d’1 o 2 gols. El factor camp va ajudar, i els locals van aconseguir entrar al darrer minut amb empat a 28, però La Salle va estar tant encertada com la setmana passada quan van tombar el Bordils. Van fer gol en el seu atac i van recuperar la pilota en el següent atac del Palau, encara amb temps per fer el 28-30 final.

CH PALAUTORDERA 28 - 30 LA SALLE MONTCADA

Entrevistes