El Joventut Mataró es manté ferm a casa superant un dels líders

• Escrit per TOTMATARO.cat
El Joventut Mataró es manté ferm a casa superant un dels líders Bernat Muñoz, molt efectiu

El Joventut Handbol Mataró es manté ferm a casa i avui ha aconseguit un brillant triomf davant del Granollers B, un dels tres equips que estava al davant de la classificació.

El matx com està passant darrerament ha començat amb un equip groc-i-negre molt endollat que, amb les aturades de Quico Solà, amb la direcció d'Oriol Manzano i l'eficàcia de Bernat Muñoz (5 de 5 en els 15 primers minuts de la primera part), ha agafat un avantatge clar al marcador (14-8 poc després de travessar l'equador de la primera part).

Això ha obligat al tècnic visitant a demanar temps mort i a canviar la seva defensa a un 5:1 que a mesura que avançava el partit s'ha anat fent cada vegada més pressionant. I coincidint amb els canvis a l'equip local i reiterades pèrdues de pilota, l'equip vallesà ha començat a córrer al contraatac i s'ha arribat a posar a un gol, tot i que la descans la diferència ha quedat en dos (18-16).

Gran rtime de partit

A la represa el joc ha continuat a un ritme frenètic (més de 70 atacs hi ha hagut a la segona part) i d'entrada ha semblat que el Granollers podria emportar-se el partit perquè s'ha posat per davant amb dos gols d'avantatge (22-24). Un temps mort del tècnic local ha servit per redreçar la situació, i amb el canvi defensiu a 6:0 i amb l'entrada de Víctor Castejon a la porteria, s'ha trencat la dinàmica que portava el partit.

Els extrems locals ho han començat a ficar tot a dins (9 gols de 9 xuts entre Teti Fuster, Marc Martínez i Guillem Fàbregas a la segona part) i Bernat Muñoz i Sergi Rodríguez també trencaven la pressió rival marcant en bones penetracions. Així el marcador s'ha capgirat ràpidament (del 22-24 s'ha passat al 28-25) i fins al final l'equip local ha sabut gestionar bé l'avantatge i anar-lo ampliant fins aquesta diferència final de cinc gols.

JOVENTUT MATARÓ 37 - 32 GRANOLLERS B

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Quico Solà (12 aturades) i Víctor Castejón (5 aturades) porters; Bernat Muñoz (7), Toni Busquets (5), Oriol Manzano (4), Oriol Garcia-Milà (1), Sergi Rodríguez (7, 2 de p.), Guillem Fàbregas (2), Carles Román (1), Marc Martínez (4), David Pedragosa (1), Dani Aguilera (1), Sergi Fuster (4), Berenguer Chiva. 37 gols de 52 xuts. 21 pèrdues i 4 exclusions.
BM GRANOLLERS B: Pol Sastre porter; Adrià Forns (1), Xavier Marquès (3), Edgar Pérez (5), Albert López, Miquel Flores (5), Arnau Garcia (1), Alejandro Rodríguez (7), Jordi Puig (5), Mamadou Gassana (1), Marc Montolio, Josep Juàrez (4).
MARCADOR CADA 5': 3-2, 6-5, 11-7, 14-10, 15-14, 18-16 descans; 21-20, 24-24, 27-25, 29-26, 32-29, 37-32.