updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La ratxa del Bordils es trenca a Montcada

  • Escrit per CATHANDBOL / H.BORDILS

Sens dubte la gran sorpresa de la jornada. Una Salle Montcada irregular fins al moment que venia de perdre de manera clara al Vendrell, va superar per la mínima al líder sòlid, l'Handbol Bordils. El Bordils va perdre els dos primers punts dissabte a la pista del Montcada, en una gran tarda de tot l’equip de la Salle Montcada, per la victòria final i pel partit que van plantejar. Cal destacar en especial el seu porter que amb les seves aturades no va permetre cap escapada dels visitants.

Els locals van sortir molt endollats en defensa (2-0 als 5'), però poc a poc els de Pau Campos es va anar trobant millor en atac fins arribar al descans manant ja de dos gols (13-15). Però una sortida de nou fulgurant del conjunt dirigit per Jaume Puig amb un parcial de 5-0 a la represa, va fer que el Bordils anés de nou a remolc i tot i que el final de partit va ser molt igualat, els bordilencs van acabar cedint els seus primers punts de la temporada.

El Bordils amb ganes però sense la frescor habitual va deixar escapar dos punts que haurien de ser una lliçó d’humilitat per aquest equip que en quan a joc col·lectiu no va estar a l’alçada que li pertoca. Hem de fer confiança de les lliçons que dona el perdre, per refer el bon fer i estimular la competitivitat, perquè pel que es veu; és que en aquesta lliga no val  a badar.

LA SALLE MONTCADA 26 - 25 HANDBOL BORDILS

LA SALLE MONTCADA: Ricard Presas, porter; Pau Maresma (4), Albert Maresma (6), Jesús Jiménez (8), Benítez, Ferran Rivera (2), Pons, Garcia, Casado, Oriol Farrés (3), Expósito (1), Pere Farrés (2), Jordi Droch i Angel Gonzalez.
HANDBOL BORDILS: Jordi Gonzalez i Joan Comas, porters; Ferrer (3), Combis (2), Marc Prat (7), Nono (3), David Masó (3), Jordi Masó, Joan Vilanova, Canyigueral (3), Alex Marco (1), Moreno, Martí Vila (2), Viladevall (1).
MARCADOR cada 5': 2-0, 5-3, 8-5, 10-7, 10-10, 13-15, descans; 18-15, 19-18, 21-19, 23-22, 24-24, 26-25.

Entrevistes