updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Primera victòria de l’Esplugues contra un Palau amb baixes

  • Escrit per PITI (ESPLUGUES) / CATH

L'Esplugues va aconseguir la seva primera victòria de la temporada a la pista d'un Palau amb pocs efectius i en un partit on van saber aprofitar millor les seves ocasions. El partit va ser gairebé en tot moment favorable pels visitants, excepte en moments puntuals en que el Palau va aconseguir empatar o posar-se un gol per davant.

El partit començava amb una defensa avançada dels locals i transicions molt ràpides. Es volia imprimir un ritme alt de partit, però sorprenentment els visitants es trobaven còmodes amb el ritme i aconseguien gols ràpids. La primera línia del Palau –tot i no ser de molta alçada donades les baixes– també sorprenia a la 5:1 visitant amb gols fàcils de 9 metres, així que al minut 5 l'Esplugues feia una mixta sobre Pujol, que es feia extensible fins al final del partit. Això li va servir per marxar al marcador de 4 gols, però desaprofitant ocasions per obrir el marcador a 5 gols. La defensa local (3:2:1) també es va aplanar una mica i va augmentar el ritme, mantenint viu a l'equip amb un gol in extremis al final de la 1a part, en què s’hi marxava amb 15 a 18.


Dinàmica favorable als visitants

La segona meitat començava com la primera, a favor dels Espluguencs. Les empentes dels locals ajustaven el marcador, i hi havia moments de bogeria, amb errors successius a les dues àrees. Estava clar que el partit el guanyaria qui menys errors cometés, i així va ser. Els últims 5 minuns van ser favorables pels visitants que s’emportaven la victòria merescudament.

Cal dir que el Palau va jugar molt bé les seves poques cartes que li quedaven i va lluitar fins al final. Li va costar adaptar-se a la mixta, però a la segona part va atacar molt bé la zona central amb 2 contra 2 i va treure molt profit dels grans espais que deixava tenir només 5 jugador en línia. L'Esplugues, amb més banqueta, va aguantar el ritme alt de partit, però tot i que va tenir molts moments gloriosos, la sensació segueix sent d'irregularitat.

CH Palautordera 31 - 34 Esplugues

Entrevistes