updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Roger Pujol (Sanes): “Si millorem podem donar caça als equips de la zona alta”

Roger Pujol (Sanes): “Si millorem podem donar caça als equips de la zona alta” Roger Pujol (15) a la foto d'equip del Sant Esteve Sesrovires

Entrevistem a Roger Pujol, jugador del Sant Esteve Sesrovires, i fins ara un el màxim golejador del seu equip del que portem de temporada des de la posició de pivot.

Com valores l’inici de campanya que ha fet l’equip?
Crec que bé, tot i l’inici de lliga complicat que hem tingut jugant contra dos dels equips de dalt crec que hem estat bé. Ara crec que encara hem de millorar força i que si afinem una mica més podem estar a un nivell més adequat com el que vam tenir la temporada passada.

La setmana passada vau estar a punt de donar la sorpresa a Sant Adrià, però al final no va poder ser, què creus que va faltar?
Ens va faltar un punt de maduresa. Ben entrada la segona part l’equip estava jugant molt bé i teníem un avantatge de tres gols, però ens va faltar tranquil·litat per mantenir l’avantatge, vam cometre moltes precipitacions i vam començar en un joc que a nosaltres no ens va afavorir gens i al final vam acabar perdent.

Com has dit abans heu jugat contra dos equips de la part alta, i en tots dos partits heu plantat cara, creus que l’equip té marge de millora i que pot competir amb els equips de dalt?
Jo crec que sí. La lliga acaba de començar i encara ens hem d’acoblar del tot, a més aquesta temporada ha entrat molta gent jove del B i això es nota i fa que no estiguem encara al nostre millor nivell competitiu. Però a mesura que passin les jornades l’equip anirà millorant i s’anirà acoblant més i crec que serem més competitius. Està clar que el Bordils està molt fort i és molt difícil de superar, però crec que a mida que passin les jornades i millorem podem donar caça a la resta d’equips de la zona alta.
 
Segurament l’única pega d’aquest inici de lliga va ser l’empat davant l’Esplugues, un equip que només ha puntuat fins ara contra vosaltres.
Sí, realment aquell partit va ser frustrant. Vam tenir fases molt bones de joc durant el partit, i per exemple al descans semblava que teníem el partit controlat amb un avantatge de cinc gols. Però a la segona part ens va faltar aquest punt de maduresa que he dit abans, tot i anar per davant no vam jugar tranquils i amb serenitat i per moments vam marxar del partit i al final vam deixar escapar aquest punt. Sens dubte aquest partit va ser un clar exemple de la maduresa que ens ha mancat aquest inici de temporada.

I aquesta setmana rebeu l’Algemesí, un altre equip de  la part alta. Com es presenta el partit?
Sincerament crec que serà un partit complicat, recordo que ara fa quatre o cinc anys vam jugar contra ells i eren un equip molt consistent i fort. Però bé, nosaltres no ens hem de plantejar el partit pensant amb el rival, sinó que ens l’hem de plantejar en el que hem de fer nosaltres. Crec que l’equip ha de consolidar la defensa que és un dels nostres punts forts i després en atac jugar més tranquils i buscar les millors opcions de llançament. Però bé, crec que en aquesta lliga no hi ha cap partit fàcil i que tots els partits has de donar el màxim perquè qualsevol et pot guanyar.

A nivell individual estàs jugant bé i ets el màxim golejador de l’equip, què n’opines?
És bo, però jo no m’hi fixo gaire en aquestes estadístiques. Crec que aquest fet no és fruit només del meu treball sinó de tot l’equip, jo jugo de pivot i el complicat és fer-me arribar les pilotes a la meva posició. Després, ficar-la des de sis metres és potser el més fàcil de fer. Però està bé, això vol dir que l’equip funcionant en atac movent bé la pilota en atac i això és el més important.

Entrevistes