updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Handbol Sant Martí Adrianenc torna a ser de Plata!

L'equip lila torna a Plata Foto: Arxiu L'equip lila torna a Plata

Aquest dilluns la Comisión Delegada de la Real Federación Española va prendre les seves decisions amb respecte al final de la temporada 2019-20, i un dels punts positius és que l'Handbol Sant Martí Adrianenc tornarà a ser equip de Plata.

Des d'ahir dilluns l'Handbol Sant Martí Adrianenc torna a ser equip de la Divisió de Plata Estatal, recuperant la categoria que va perdre ara fa un any després d'un dramàtic partit a Bordils.

L'equip de Lorenzo Rueda aconsegueix l'ascens per estar al davant de la classificació del grup D de la 1a Estatal, com tots els altres primers classificats de grup, que són BM Lalín, San Pablo Burgos, Trapagarán, Eivissa (amb els catalans, ex-roquerols, Lluís Montserrat i Marc Sànchez, a les seves files) i l'Ikasa de Madrid (amb Guillem Herms de porter).

La classificació final del grup D és aquesta: Sant Martí Adrianenc 41; Sant Quirze 41; Granollers B 35; Esplugues 33; OAR Gràcia 32 (amb un partit menys i que si apliquem coeficient de punts entre partits seria quart); La Roca 28; Joventut Mataró 26; Poblenou 21; Salle Montcada 19, Sant Esteve Sesrovires 18 (amb un partit menys, però aplicant coeficient no es mou), Sant Esteve Palautordera 17; Sant Cugat 14, Sant Joan Despí 14, Palautordera 14, Banyoles 9, Sant Vicenç 4.

L'equip lila és primer tant pel golaverage particular, ja que va guanyar a Sant Quirze 21-23, com també pel general (169 per 163).

La categoria de Plata tindrà 20 equips perquè no en baixa cap i la comissió tècnica haurà de decidir com estructura la categoria la temporada vinent.

Entrevistes