updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Esplugues sua de valent per sumar el seu primer punt

  • Escrit per PITI (ESPLUGUES)

"L'Esplugues sua de valent el seu primer punt, i guanya confiança". Crec que aquesta era la sensació de les cares dels jugador locals finalitzat el partit. El partit començava amb una foto de germanor entre els dos clubs, en homenatge al Joan Puget, metge i exdeportista d'èlit que superava una malaltia important l'any passat i podia gaudir de l'handbol altre vegada del costat dels dos clubs amb els que havia estat sempre vinculat. Celebrem tenir-te a prop Joan!

Aquest "fairplay" inicial, es va mantindre durant el partit, tot i que les defenses s'imposaven als atacs, crec que va estar un partit net i molt disputat. El partit, en general, va estar molt igualat, només al final de la primera part, el Sant Esteve agafava una renda de 5 gols. Tal i com ens tenen acostumats, els partit va començar del costat dels locals fins al minut 10. El canvi defensiu dels visitants, a 3-2-1, i els desaprofitaments de les superiorats numèriques dels locals (sempre amb parcials favorables pels visitants), donaven avantatge als visitants al final de la primera part, 12-14.

La segona part començava novament pels locals que igualaven el match. Cap dels dos equips aconseguien parcials de més d'1 gol i el partit arribava igualat als 2 minuts finals. L'Esplugues, a falta de 35 segons desperdicia la seva última possesió. St.Esteve recupera la pilota i gaudeix de l'últim atac de partit amb superioritat numèrica, però novament, la defensa local (molt seria durant tot el partit) s'imposa i recupera pilota a falta de 6 segons, però no aconsegueix arribar a la porteria visitant amb el conseqüent resultat final 26-26.

Un partit que els dos equips podrien haver-se emportat. Tot i això, tant el Sant Esteve, que puntua fora de casa, com l'Esplugues que necessitava urgentment de punts i confiança marxen amb un mig somriure del partit.

H Esplugues 26 - 26 CH Sant Esteve Sesrovires

Entrevistes