updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut Mataró ja té la plantilla quasi a punt

  • Escrit per El Tot Mataró
El Mataró seguirà amb una base de jugadors de la casa El Mataró seguirà amb una base de jugadors de la casa

El club Joventut Handbol Mataró disputarà aquesta temporada la seva setena temporada –i quarta consecutiva– a la 1a Estatal. La lliga començarà el proper dia 22 de setembre amb la visita del Vendrell.

La temporada passada l’equip mataroní va afrontar un canvi important després d’haver assolit la seva millor classificació, quan va acabar en quarta posició la temporada 2010-11. Amb nou entrenador (Juanan Garcia) i molts canvis a la plantilla donant pas a molts jugadors de la base, l’equip va fer una bona campanya acabant en setè lloc.

Ara arriba el moment de la consolidació del nou projecte, amb el mateix entrenador a la banqueta i mantenint gran part del bloc anterior. Només han deixat l’equip Gerard Hernàndez, que va a La Garriga, l’equip de la població on resideix i recent ascendit a 1a Estatal, i Nil Vidal i Raul Escoda per motius personals. També cal dir que Bernat Bonamusa tindrà fitxa amb el sènior B, però, com tots els altres jugadors d’aquest equip, podrà participar quan calgui amb el primer equip.

Com a novetats hi ha dos retorns, Quico Solà (porter veterà que havia jugat al club ja fa més de 12 anys) i Carles Román (esquerrà que havia estat al Joventut fa tres temporades). I podrien ser tres quan Jaume Solé s’acabi de recuperar de la seva lesió al genoll, i fins i tot quatre si acaben culminant les gestions per tal que torni l'extrem Teti Fuster. També és segura la incorporació del pivot Zigor Amador procedent del Creu Alta de Sabadell, i l’equip tècnic treballa per acabar de completar la plantilla cosa que es produirà després de l’estada que farà aquest cap de setmana a Banyoles.

Entrevistes