updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Esplugues derrota el Montcada i respira una mica

  • Escrit per chlasallemontcada.com / CATH
Una imatge de l'Esplugues al camp del Joventut Una imatge de l'Esplugues al camp del Joventut

El Montcada afrontava aquesta setmana el partit contra l'Esplugues sabent que si puntuava segellava matemàticament la permanència. L'Esplugues, per altra banda, estava més aprop del descens i per tant, jugant a casa i a falta de 4 jornades per a què acabi la lliga es jugava més que la Salle Montcada.

Així doncs el partit va començar amb un Esplugues dominador que ràpidament es va situar amb un parcial favorable de 6-1 gràcies també a algunes decisions arbitrals si més no, polèmiques. Evidentment però els arbitres no tenien culpa de les errades individuals, sobretot en defensa, que van tenir els nostres durant tota la primera part. L'Esplugues ho aprofitava i amb una gran efectivitat de cara a porteria aconseguia que a la primera part el resultat fos de 17-11.

A la segona part però els montcdencs van reaccionar i amb un bon parcial a l'inici, van aconseguir anar retallant les diferències fins que al minut 10 es va situar només a dos gols. A partir d'aquí, però, van venir-se avall i l'Esplugues ho va aprofitar per tornar a agafar una renda de 4-5 gols fins al final del partit on el resultat va ser de 30-26.

D'aquesta manera l'Esplugues respira una mica, i al Montcada li segueix faltant un punt per a la salvació matemàtica.

Esplugues 30 - Salle Montcada 26

Entrevistes