updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut destrossa el Vendrell a la segona part

El Joventut Handbol Mataró ha demostrat avui que la diferència que el separa dels equips que lluiten per evitar el descens és bastant àmplia, i ha derrotat el Vendrell per un contundent 38-28, resultat forjat en una sortida explosiva a la segona part on ha destrossat la resistència de l'equip tarragoní, per al qual els punts eren molt importants ja que que lluita encara per salvar la categoria.

El Joventut es creua al final de la primera part

El Joventut ha iniciat al partit molt mentalitzat, amb una bona defensa 5:1 i resolent bé en atac i al contraatac, però als vint minuts quan disposava de dos gols d'avantatge (11-9) i superioritat numèrica l'equip s'ha creuat i els visitants han capgirat el marcador amb un parcial de 0-3 i al descans el seu avantatge era de dos gols (13-15), després d'uns minuts finals en els quals l'equip local ha desaparegut de la pista.
 
Sortida explosiva a la represa
A la represa el Joventut ha sortit completament endollat, amb una defensa 6:0 molt compacte, recuperant moltes pilotes, i amb Oriol Mas bé sota pals (17 aturades al llarg del partit), i el contraatac local ha fet molt de mal. En dos minuts el marcador ja s'havia capgirat i als set minuts el Joventut ha fet un parcial de 8-1, i a l'equador de la segona part el parcial era de 17-3, amb un rival completament entregat, tot i el que s'hi jugaven en el partit, destacant els set gols de Bernat Muñoz en aquests quinze minuts de la segona part, letal al contraatac i des de l'extrem dret. Després fins al final l'equip local ja s'ha relaxat i els vendrellencs han pogut sortir només amb una diferència de 10 gols desfavorables.

Cal destacar la gran eficàcia en el xut de l'equip local amb 38 gols de 51 xuts, amb un percentatge d'encert superior al 70%, cosa poc habitual en un partit d'handbol.
El Joventut es consolida a la setena plaça i amb opcions encara de lluitar per la sisena, posició esplèndida tenint en compte la reestructuració que ha patit l'equip i que l'objectiu de la temporada era mantenir la categoria.

Joventut Mataró 38 - Vendrell 28

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Carlos del Viejo porters; Raul Escoda (5), Gerard Hernàndez (6), David Pedragosa (3, 1 de p.), Sergi Rodríguez (3), Toni Busquets (1), Oriol Garcia- Milà (7), Marc Martínez, Bernat Muñoz (7, 1 de p.), Guillem Fàbregas (3), Daniel Aguilera (1), Bernat Bonamusa (1), Oriol Manzano.
PARCIALS CADA 5': 3-1, 6-3, 8-6, 11-9, 12-12, 13-15 descans; 18-16, 25-18, 30-18, 32-21, 36-24, 38-28.

Entrevistes