updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La selecció de Qatar aquest dilluns a Mataró

  • Escrit per TotMataro.cat
Valero Rivera preparant els qatarís pels Jocs Foto: @Qatarhandball Valero Rivera preparant els qatarís pels Jocs

Avui dilluns, a les 20 hores, el pavelló Teresa Maria Roca rebrà una visita il·lustre, ja que el visita ni més ni menys que la selecció subcampiona del món d'handbol, l'equip del Qatar que dirigeix Valero Rivera i que està en el seu camí de preparació per als Jocs de Rio 2016.

El combinat, que prepara l'ex-tècnic del Dream Team blaugrana, està farcit de jugadors nacionalitzats, com és el cas del, fins fa poc, porter del FC Barcelona Daniel Saric, al costat de jugadors qatarians de molt bon nivell, tal com ho van demostrar l'any passat al mundial jugat al seu país en que van assolir la medalla de plata cedint només davant França.

160627Ha_RiveraQatar

Al seu davant l'equip del Joventut Handbol Mataró, encara dirigit per Hèctor del Pino en el que serà el seu comiat, intentarà oferir una mica de resistència davant un equip que està clar que és molt superior i està molt més en forma. Però simplement veure sobre la pista uns jugadors com els qatarians serà tot un espectacle que tot bon aficionat a l'handbol no pot perdre's.

Entrevistes