updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Valuós punt del Montcada contra el Granollers B

  • Escrit per LA SALLE MONTCADA / CATH

La Salle Montcada rebia aquesta setmana al Granollers B, que tenia a la seva disposició tota la plantilla, inclòs els jugadors que "doblen" i juguen amb l'Asobal. Així doncs, un partit complicat, però els locals sabien que si guanyaven deixaven sentenciada la permanència. Així doncs, van sortir a per totes des del minut 1.

Malgrat això la qualitat del Granollers s'imposava en els primers minuts. Al Granollers fins al minut 15 semblava que tenia el partit més o menys controlat amb diferències que oscil.laven entre els 2 i 3 gols. A partir d'aquí, i després d'un temps mort local, els montcadencs es van sentir més còmodes i van reduir la diferència, que ara oscil.lava sempre entre 1 gol a favor del Granollers i l'empat, i no es reduïa més degut a la gran actuació dels seus porters, sobretot des de 6m.  Es va arribar al final de la mitja part amb empat a 13.

A la segona part va començar dominant el Granollers, però també sobre el minut 15 els nostres van aconseguir capgirar el marcador i posar-se 2 gols per sobre. Ara bé, el Granollers no va tirar la tovallola i ràpidament va tornar a empatar el partit.  Amb empat a 28 i a falta de 20 segons i amb pilota pel Montcada, el porter visitant va fer una gran aturada al llançament de 9m de Chus, però després la defensa va funcionar i el Granollers no va tenir ni opció de xutar a porteria.

En definitiva un punt amb regust positiu per La Salle que fa que recuperin bones sensacions de cara al final de la lliga.

Entrevistes